5% rabatt på ditt första köp!

@

Air Wick Botanica Doftpinnar Ananas & R

69.00 kr

Finns i lager. Beställ nu så får du sannolikt din order redan på tisdag

  Önska pris   Prishistorik
Ingen data tillgänglig
kr
@
Doftpinnar med naturliga rottingpinnar som sprider utsökt doft som räcker upp till 45 dagar. Skapa en välkommande atmosfär i ditt hem med naturlig doftupplevelse och elegant design. Air Wick Botanica Doftpinnar Ananas & Rosmarin 80 ml är tillverkad med exotiskt naturliga ingredienser, varsamt framtagna på ett sätt som respekterar vår planet.

Bruksanvisning: 
1. Skruva loss och ta bort korken. 
2. Använd dina fingrar och avlägsna skyddshöljet från öppningen på toppen. 
3. Skruva tillbaka korken på flaskan. 
4. Sätt i rottingpinnarna i flaskan. Var noga med att sprida ut dem. Pinnarna suger upp doften och sprider den långsamt i luften. 
5. Var noga med att ställa produkten på en stadig underlag för att undvika spill. Placera inte på polerade, målade eller ytor av plast. Torka av ytan i händelse av spill.

Jämförelsepris Mängd
0.86 kr/ml 80 ml
Fraktsätt Kostnad Leveranstid
1. Hämta från lager 0 kr *
2. Skicka till ombud 49 kr** *
* Vi erbjuder två fraktalternativ för Air Wick Botanica Doftpinnar Ananas & Rosmarin 80 ml. (1) Bor du i Stockholm kan du hämta beställningen i vårt hämtlager beläget i Bromma. (2) Vill du att din försändelse ska skickas med PostNord till ditt närmaste utlämningsställe utgår en enhetsfrakt på 49 kr oavsett hur tung och stor din försändelse blir. Beställningar gjorda före 13.00 skickas samma dag och anländer då normalt nästa vardag.

** Fraktfri gräns är 995 kr

Prisjämförelse på Prisjakt

Vilken var det nu igen?

Här är produkterna du hittills kikat på.

 Favorit
1 för
 69:-
69.00 kr