5% rabatt på ditt första köp!

@

Anteckningsblad med klisterremsa i 3 färger

15.00 kr

Finns i lager. Beställ nu så får du sannolikt din order redan på tisdag

Max 64 för detta köp
Alla känner till Post It. De populära små lapparna för att göra minnesanteckningar och kanske världens mest använda papper. Helt fantastiskt bra att ha och en digital kalender kommer nog aldrig att ersätta dessa små lappar på ett kontor. De används t om på whiteboards eftersom de går att fästa då den översta remsan kommer med klister (som inte kladdar av sig). Det här är en motsvarande som Post It-produkten men från Top Write som har exakt samma mått och funktion. 
Dessa kommer i ett blisterpack med 3 block som vardera har 50 blad. Totalt är det alltså 150 blad i färgerna turkos (blå), rosa och gul.
Ett blad mäter ca 75 x 75 mm.

kr
@
Jämförelsepris Mängd
0.10 kr/st 150 st
Fraktsätt Kostnad Leveranstid
1. Hämta från lager 0 kr *
2. Leverans till ombud 49 kr** *
3. Hemleverans 99 kr *
* Vi erbjuder tre fraktalternativ för Anteckningsblad med klisterremsa i 3 färger. (1) Bor du i Stockholm kan du hämta beställningen i vårt hämtlager beläget i Bromma. (2,3) Vill du att din försändelse ska skickas med PostNord till ditt närmaste utlämningsställe eller hem utgår en enhetsfrakt på 49 kr eller 99 kr (hemleverans) oavsett hur tung och stor din försändelse blir. Beställningar gjorda före 13.00 skickas samma dag och anländer då normalt nästa vardag.

** Fraktfri gräns är 995 kr

Prisjämförelse på Prisjakt

Vilken var det nu igen?

Här är produkterna du hittills kikat på.

 Favorit
1 för
 15:-
15.00 kr