5% rabatt på ditt första köp!

@

Arimex Chiafrön 110 gram

10.00 kr 20.00 kr

Finns i lager. Beställ nu så får du sannolikt din order redan på måndag

  Önska pris   Prishistorik
Laddar prishistorik...
kr
@
Ett nyttigt succéfrö!
Chiafröets framfart kan väl inte ha undgått någon? Det är nyttigt och har egenskaper som gör det lämpligt i såväl matlagning som bakning. 
Chiafrön är rika på fibrer, Omega 3, kalcium, protein, kalcium, C-vitamin med mera. De ger kroppen mer energi och uthållighet vilket gör dem extra passande för dig som tränar. 
Populära användningsområden är i smoothies, gröt (chiagröt), pudding, bröd och som ersättare till ägg.
Men har du sett vad de kostar i butiken? När Chiafrön blev populära kostade en påse, med samma innehåll som i den du ser på bilden, ca 75 kronor (!). Men hos oss gör du givetvis ett Megafynd lite utöver det vanliga.
Chiafrön är just nu en reguljär produkt. En ynka påse äter du dock snabbt upp om chiafrön ingår i din vardagliga kost och därför rekommenderar vi att du köper minst ett par kilo (20 påsar).

Favoritmarkera
Jämförelsepris Mängd
0.09 kr/gram 110 gram
Fraktsätt Kostnad Leveranstid
1. Hämta från lager 0 kr *
2. Skicka till ombud 49 kr** *
* Vi erbjuder två fraktalternativ för Arimex Chiafrön 110 gram. (1) Bor du i Stockholm kan du hämta beställningen i vårt hämtlager beläget i Bromma. (2) Vill du att din försändelse ska skickas med DHL eller Posten till din närmaste Servicepoint utgår en enhetsfrakt på 49 kr oavsett hur tung och stor din försändelse blir. Beställningar gjorda före 11.00 skickas samma dag och anländer då normalt nästa vardag. Har vi ditt telefonnummer så får du SMS-avisering. Annars kommer avisering till din mejl alternativt i brevlådan.

** Fraktfri gräns är 995 kr

Prisjämförelse på Prisjakt


MÄRKEN

AXE  Gillette  Palmolive  RFSU  Quickmilk  Hello Kitty  AriWick  Disney  Schwarzkopf