5% rabatt på ditt första köp!

@

Badsvamp Face/Arse

20.00 kr

Finns i lager. Beställ nu så får du sannolikt din order redan på torsdag

Kiss och bajshumorn kommer aldrig att dö ut. Det är roligt att skämta om kiss och bajs, och det är ännu roligare att se hur folk beter sig när de utsätts för något så obekvämt som att välja mellan två saker som egentligen är samma men som någon lurat i dem är olika. Som den här skrubbsvampen tillexempel. Vilken sida tror du att folk tvättar sig med?

Badsvamp Face/Arse är en skämtartikel som även fyller sin funktion som tvättsvamp. Ge bort den i present som ett litet roligt skoj, eller använd den i ditt eget hem och se hur folk reagerar när de ska använda den.
Den här svampen ser olika ut på sina två sidor. Den ena sidan är gräddvit med brun text "FACE" och den andra sidan är brun med gräddvit text "ARSE". Levereras styckvis.

kr
@
Jämförelsepris Mängd
20.00 kr/st 1 st
Fraktsätt Kostnad Leveranstid
1. Hämta från lager 0 kr *
2. Leverans till ombud 49 kr** *
3. Hemleverans 99 kr *
* Vi erbjuder tre fraktalternativ för Badsvamp Face/Arse. (1) Bor du i Stockholm kan du hämta beställningen i vårt hämtlager beläget i Bromma. (2,3) Vill du att din försändelse ska skickas med PostNord till ditt närmaste utlämningsställe eller hem utgår en enhetsfrakt på 49 kr eller 99 kr (hemleverans) oavsett hur tung och stor din försändelse blir. Beställningar gjorda före 13.00 skickas samma dag och anländer då normalt nästa vardag.

** Fraktfri gräns är 995 kr

Prisjämförelse på Prisjakt

Vilken var det nu igen?

Här är produkterna du hittills kikat på.

 Favorit
1 för
 20:-
20.00 kr