5% rabatt på ditt första köp!

@

Bananfodral

SLUTSÅLD

20.00 kr 29.00 kr
  Önska pris   Prishistorik
Laddar prishistorik...
kr
@

Bli den förste att bli meddelad när Bananfodral är åter på hyllan

Hur roligt är det att ta med sig en banan på picknicken som bara blir mos eller i bästa fall "bara" brun, mjuk och tråkig?
Med ett bananfodral så får du ett bra skydd till bananen. Bananskyddet är av plast med lufthål som ser till att bananen andas där den ligger skyddad från omvärldens faror. 

Bananfodralet är grymt bra, framför allt för småbarnsföräldrar. I regel så får man ju nämligen plats med fler saker än bara en banan. Fyll ut fodralet med t.ex russin och kex så har du hela mellanmålet säkrat.

Storlek

56 x 9,5 x 6 cm

Favoritmarkera
Jämförelsepris Mängd
20.00 kr/st 1 st
Fraktsätt Kostnad Leveranstid
1. Hämta från lager 0 kr *
2. Skicka till ombud 49 kr** *
* Vi erbjuder två fraktalternativ för Bananfodral. (1) Bor du i Stockholm kan du hämta beställningen i vårt hämtlager beläget i Bromma. (2) Vill du att din försändelse ska skickas med DHL eller Posten till din närmaste Servicepoint utgår en enhetsfrakt på 49 kr oavsett hur tung och stor din försändelse blir. Beställningar gjorda före 11.00 skickas samma dag och anländer då normalt nästa vardag. Har vi ditt telefonnummer så får du SMS-avisering. Annars kommer avisering till din mejl alternativt i brevlådan.

** Fraktfri gräns är 995 kr

Prisjämförelse på Prisjakt


MÄRKEN

AXE  Gillette  Palmolive  RFSU  Quickmilk  Hello Kitty  AriWick  Disney  Schwarzkopf