5% rabatt på ditt första köp!

@

Cigarettbox i Hårdplast Flame

3 KVAR

20.00 kr

Finns i lager. Beställ nu så får du sannolikt din order redan på onsdag

  Önska pris   Prishistorik
Ingen data tillgänglig
kr
@
Max 3 för detta köp
Den här cigarettboxen kommer i hårdplast och ett lock med låsmekanism. Cigarettbox ingår i en serie med cigarettboxar med lite olika designs. Bland dem hittar du både pussmunnar, stjärnor och leopadmönster. Faktum är att det också finns en cigarettbox med flames på. Se rullistan för de olika alternativen. 
Boxen har måttet 93 x 28 x 60 mm vilket bör passa alla standardpaket. Mät ditt paket om du är osäker innan du köper någon eller några av boxarna.
Skulle det vara så att du inte röker kan du använda den för att förvara andra saker i som exempevis kreditkort, kontanter eller gamla snusprillor.

Jämförelsepris Mängd
20.00 kr/st 1 st
Fraktsätt Kostnad Leveranstid
1. Hämta från lager 0 kr *
2. Leverans till ombud 49 kr** *
3. Hemleverans 99 kr *
* Vi erbjuder tre fraktalternativ för Cigarettbox i Hårdplast Flame #MULTI-EAN. (1) Bor du i Stockholm kan du hämta beställningen i vårt hämtlager beläget i Bromma. (2,3) Vill du att din försändelse ska skickas med PostNord till ditt närmaste utlämningsställe eller hem utgår en enhetsfrakt på 49 kr eller 99 kr (hemleverans) oavsett hur tung och stor din försändelse blir. Beställningar gjorda före 13.00 skickas samma dag och anländer då normalt nästa vardag.

** Fraktfri gräns är 995 kr

Prisjämförelse på Prisjakt

Vilken var det nu igen?

Här är produkterna du hittills kikat på.

 Favorit
1 för
 20:-
20.00 kr