5% rabatt på ditt första köp!

@

Doftkulor för Dammsugare Äpple 30 ml

34.95 kr

Finns i lager. Beställ nu så får du sannolikt din order redan på onsdag

  Önska pris   Prishistorik
Laddar prishistorik...
kr
@
Det är så enkelt, men ändå så briljant! Vi går omkring och dammsuger hemma för att få det rent och fint, men det är något som saknas. Den där rena, fräscha doften som gör hemmet inbjudande!

De här doftkulorna löser den detaljen genom att sprida ut doft genom dammsugarens utblås. När du bytt påse så suger du upp omkring en tesked av kulorna och sedan kommer kulorna och dammsugaren sköta resten. 

Kulorna är giftfria och alltså inte farliga för barn eller husdjur att svälja. Däremot så är de gjorda av plast och ska passera den naturliga vägen utan besvär. Var dock uppmärksam vid hosta eller magsmärtor. Kontakta sjukvården om symptom uppstår.

Favoritmarkera
Jämförelsepris Mängd
1.17 kr/ml 30 ml
Fraktsätt Kostnad Leveranstid
1. Hämta från lager 0 kr *
2. Skicka till ombud 49 kr** *
* Vi erbjuder två fraktalternativ för Doftkulor för Dammsugare Äpple 30 ml. (1) Bor du i Stockholm kan du hämta beställningen i vårt hämtlager beläget i Bromma. (2) Vill du att din försändelse ska skickas med PostNord till ditt närmaste utlämningsställe utgår en enhetsfrakt på 49 kr oavsett hur tung och stor din försändelse blir. Beställningar gjorda före 13.00 skickas samma dag och anländer då normalt nästa vardag.

** Fraktfri gräns är 995 kr

Prisjämförelse på Prisjakt


MÄRKEN

AXE  Gillette  Palmolive  RFSU  Quickmilk  Hello Kitty  AriWick  Disney  Schwarzkopf