5% rabatt på ditt första köp!

@

Fair Squared Läppbalsam Granatäpple 4 gram

10.00 kr 39.00 kr

Finns i lager. Beställ nu så får du sannolikt din order redan på fredag

  Önska pris   Prishistorik
Laddar prishistorik...
kr
@
Vårda dina läppar samtidigt som du kan gå med högt huvud över att göra skillnad.
Fair Squareds Läppbalsam är mjukgörande och vårdar dina läppar och har på samma gång diskreta aromer och smaker, såsom citrus, granatäpple, vanilj och grönmynta (spearmint).

Men förutom att produkterna är fantastiska i sig så innehåller dessa läppbalsam Fair Trade-märkta ingredienser och är på samma gång helt veganska.

Fair Squared Läppbalsam innehåller Fair Trade-certifierad aprikosolja, mandelolja, kakaosmör och kokosolja till stöd för bönder i Pakistan, Indien och Peru.

Favoritmarkera
Jämförelsepris Mängd
2.50 kr/gram 4 gram
Fraktsätt Kostnad Leveranstid
1. Hämta från lager 0 kr *
2. Skicka till ombud 49 kr** *
* Vi erbjuder två fraktalternativ för Fair Squared Läppbalsam Granatäpple 4 gram. (1) Bor du i Stockholm kan du hämta beställningen i vårt hämtlager beläget i Bromma. (2) Vill du att din försändelse ska skickas med DHL eller Posten till din närmaste Servicepoint utgår en enhetsfrakt på 49 kr oavsett hur tung och stor din försändelse blir. Beställningar gjorda före 11.00 skickas samma dag och anländer då normalt nästa vardag. Har vi ditt telefonnummer så får du SMS-avisering. Annars kommer avisering till din mejl alternativt i brevlådan.

** Fraktfri gräns är 995 kr

Prisjämförelse på Prisjakt


MÄRKEN

AXE  Gillette  Palmolive  RFSU  Quickmilk  Hello Kitty  AriWick  Disney  Schwarzkopf