5% rabatt på ditt första köp!

@

Gräddsifon 0,5 liter Svart

345.00 kr

Finns i lager. Beställ nu så får du sannolikt din order redan på fredag

  Önska pris   Prishistorik
Laddar prishistorik...
kr
@
En gräddsifon är bra till mycket! Vissa använder den för dekoration av grädde, men den har andra användningsområden också. En gräddsifon använder sig nämligen av N2O, även kallat lustgas (patroner säljs separat), vilket är ultimat för tillagning av vissa soppor och såser. En tillagningsprocess som verkligen kan kännas lustfylld och glädjerik.

Funktion

Fyll gräddsifonen med grädde eller vad du nu ska göra. Skruva i en lustgaspatron och tryck ned spaken. Voila! Perfekt resultat utan ansträngning!


Favoritmarkera
Jämförelsepris Mängd
345.00 kr/st 1 st
Fraktsätt Kostnad Leveranstid
1. Hämta från lager 0 kr *
2. Skicka till ombud 49 kr** *
* Vi erbjuder två fraktalternativ för Gräddsifon 0,5 liter Svart. (1) Bor du i Stockholm kan du hämta beställningen i vårt hämtlager beläget i Bromma. (2) Vill du att din försändelse ska skickas med DHL eller Posten till din närmaste Servicepoint utgår en enhetsfrakt på 49 kr oavsett hur tung och stor din försändelse blir. Beställningar gjorda före 11.00 skickas samma dag och anländer då normalt nästa vardag. Har vi ditt telefonnummer så får du SMS-avisering. Annars kommer avisering till din mejl alternativt i brevlådan.

** Fraktfri gräns är 995 kr

Prisjämförelse på Prisjakt


MÄRKEN

AXE  Gillette  Palmolive  RFSU  Quickmilk  Hello Kitty  AriWick  Disney  Schwarzkopf