5% rabatt på ditt första köp!

@

Huggies Våtservetter Frozen Edition 56-pack

20.00 kr 25.00 kr

Finns i lager. Beställ nu så får du sannolikt din order redan på onsdag

  Önska pris   Prishistorik
Laddar prishistorik...
kr
@
När man bedriver försäljning, som vi gör, vet man aldrig riktigt vilken artikel som blir nästa storsäljare. Det är lite spännande faktiskt. 
Men i det här fallet är saken självklar. Alla barn älskar Frost. ALLA! Och därför är det lite roligt att vi nu kan erbjuda detta trevliga paket våtservetter.
Våtservetter har en Frost, eller Frozen som det heter på Engelska, design på förpackningen. Vissa förpackningar har snögubben och andra har Anna & Elsa på utsidan. Vilken du får är lite slumpartat så det är bäst du köper jättemånga paket medan vi har dem!

Favoritmarkera
Jämförelsepris Mängd
0.36 kr/st 56 st
Fraktsätt Kostnad Leveranstid
1. Hämta från lager 0 kr *
2. Skicka till ombud 49 kr** *
* Vi erbjuder två fraktalternativ för Huggies Våtservetter Frozen Edition 56-pack. (1) Bor du i Stockholm kan du hämta beställningen i vårt hämtlager beläget i Bromma. (2) Vill du att din försändelse ska skickas med DHL eller Posten till din närmaste Servicepoint utgår en enhetsfrakt på 49 kr oavsett hur tung och stor din försändelse blir. Beställningar gjorda före 11.00 skickas samma dag och anländer då normalt nästa vardag. Har vi ditt telefonnummer så får du SMS-avisering. Annars kommer avisering till din mejl alternativt i brevlådan.

** Fraktfri gräns är 995 kr

Prisjämförelse på Prisjakt


MÄRKEN

AXE  Gillette  Palmolive  RFSU  Quickmilk  Hello Kitty  AriWick  Disney  Schwarzkopf