5% rabatt på ditt första köp!

@

Hulken Fleecefilt med ärmar

SLUTSÅLD

163.95 kr 199.00 kr
  Önska pris   Prishistorik
Laddar prishistorik...
kr
@

Bli den förste att bli meddelad när Hulken Fleecefilt med ärmar är åter på hyllan

När Dr. Bruce Banner förvandlas till Hulken så sjunker intelligensen drastiskt och han blir otroligt lättretad.
Visst känner vi flera i vår omgivning som den beskrivningen skulle passa på? Ni vet när det är EM eller VM-år och hela befolkningen samlas i mindre grupper hemma hos varandra för att se på fotboll?
Adrenalinnivån stiger och ilskan tilltar. Alla ska avgå. Den enda skillnaden gentemot Hulken är egentligen den makalösa styrkan, för vissa gröna inslag tycker jag mig i.a.f. se.
Dessa människor skulle passa i den här mjuka, sköna fleecefilten med ärmar och i Hulkenmotiv! Med den slutsatsen så passar vi alltså alla i den minst vartannat år...
Är inte detta en superpresent förresten?

Favoritmarkera
Jämförelsepris Mängd
163.95 kr/st 1 st
Fraktsätt Kostnad Leveranstid
1. Hämta från lager 0 kr *
2. Skicka till ombud 49 kr** *
* Vi erbjuder två fraktalternativ för Hulken Fleecefilt med ärmar. (1) Bor du i Stockholm kan du hämta beställningen i vårt hämtlager beläget i Bromma. (2) Vill du att din försändelse ska skickas med DHL eller Posten till din närmaste Servicepoint utgår en enhetsfrakt på 49 kr oavsett hur tung och stor din försändelse blir. Beställningar gjorda före 11.00 skickas samma dag och anländer då normalt nästa vardag. Har vi ditt telefonnummer så får du SMS-avisering. Annars kommer avisering till din mejl alternativt i brevlådan.

** Fraktfri gräns är 995 kr

Prisjämförelse på Prisjakt


MÄRKEN

AXE  Gillette  Palmolive  RFSU  Quickmilk  Hello Kitty  AriWick  Disney  Schwarzkopf