5% rabatt på ditt första köp!

@

I saw your dad on Grindr, Mugg

42.95 kr 129.00 kr

Finns i lager. Beställ nu så får du sannolikt din order redan på tisdag

  Önska pris   Prishistorik
Laddar prishistorik...
kr
@
Först, mitt kära styvbarn så träffade jag ju din mor på Tinder. Men kärleken är flyktig och inget varar för evigt. När hushållssysslorna tar över och tristessen blir en allt större del av vardagen så börjar man sakta glida isär...
Men som tur är kan vi fortfarande se varandra som familj! Via Grindr träffade jag din far och det var kärlek vid första inloggningen. Så även om jag flyttar ifrån din mor så kommer du och jag fortfarande ses framöver. Jag hoppas att du är lika lycklig som jag är!

Favoritmarkera
Jämförelsepris Mängd
42.95 kr/st 1 st
Fraktsätt Kostnad Leveranstid
1. Hämta från lager 0 kr *
2. Skicka till ombud 49 kr** *
* Vi erbjuder två fraktalternativ för I saw your dad on Grindr, Mugg. (1) Bor du i Stockholm kan du hämta beställningen i vårt hämtlager beläget i Bromma. (2) Vill du att din försändelse ska skickas med DHL eller Posten till din närmaste Servicepoint utgår en enhetsfrakt på 49 kr oavsett hur tung och stor din försändelse blir. Beställningar gjorda före 11.00 skickas samma dag och anländer då normalt nästa vardag. Har vi ditt telefonnummer så får du SMS-avisering. Annars kommer avisering till din mejl alternativt i brevlådan.

** Fraktfri gräns är 995 kr

Prisjämförelse på Prisjakt


MÄRKEN

AXE  Gillette  Palmolive  RFSU  Quickmilk  Hello Kitty  AriWick  Disney  Schwarzkopf