5% rabatt på ditt första köp!

@
25 för
 100:-

Julpåse Merry Christmas med rymlig botten

5.00 kr

Finns i lager. Beställ nu så får du sannolikt din order redan på tisdag

Max 214 för detta köp
Den här julpåsen är inte bara snyggt designad och med en trevlig text. Det är också rymlig eftersom man vill ha extra mycket godis i sina jul- eller nåyårspåse. Påsen kommer med texten "Merry Christmas and Happy New Year och botten är utvikbar, Total storlek är ca 25 x 19 x 9 (botten) cm och materialet är av lite tjockare plast som ger en rejälare känsla.
Godispåsen är av ziplocktyp som gör att den är återförslutningsbar. Du kan se remsan upptill på bilden vid den vita delen.
Den här påsen är förstås inte bara för godis utan i denna kan man ju också förvara alla sorters julklappar eller t om små fyrverkerier. Speciellt smidig för dig som tröttnat på att slå in paketen.


Den här produkten har multipris - köp fler spara mer.
Tryck här för fler liknande erbjudanden


kr
@
Jämförelsepris Mängd
5.00 kr/st 1 st
Fraktsätt Kostnad Leveranstid
1. Hämta från lager 0 kr *
2. Leverans till ombud 49 kr** *
3. Hemleverans 99 kr *
* Vi erbjuder tre fraktalternativ för Julpåse Merry Christmas 255 x 190 x 90 mm. (1) Bor du i Stockholm kan du hämta beställningen i vårt hämtlager beläget i Bromma. (2,3) Vill du att din försändelse ska skickas med PostNord till ditt närmaste utlämningsställe eller hem utgår en enhetsfrakt på 49 kr eller 99 kr (hemleverans) oavsett hur tung och stor din försändelse blir. Beställningar gjorda före 13.00 skickas samma dag och anländer då normalt nästa vardag.

** Fraktfri gräns är 995 kr

Prisjämförelse på Prisjakt

Vilken var det nu igen?

Här är produkterna du hittills kikat på.

 Favorit
25 för
 100:-
Från 4.00 kr