5% rabatt på ditt första köp!

@

KUNG Original 6-pack

10.00 kr 49.00 kr

Finns i lager. Beställ nu så får du sannolikt din order redan på måndag

  Önska pris   Prishistorik
Ingen data tillgänglig
kr
@

Nytt svenskt kondommärke i extra säkert utförande.

Hur kan KUNG® vara extra säker?

Att en kondom spricker kan bero på flera saker. Men oftast är anledningen att den utsätts för mer friktion än den klarar av. Detta problem kan man lösa på flera sätt. Antingen genom att göra kondomen tjockare, vilket tar bort mer av den naturliga känslan, eller så ser man till att kondomen inte utsätts för mycket friktion.

KUNG-kondomen är behandlad med silikonbaserat glidmedel. Fördelen med detta är att glidmedlet inte torkar eller absorberas av kroppen vilket ett vattenbaserat glidmedel gör. Som extra säkerhet är den dessutom behandlad med extra mycket glidmedel.

Passformen är inte helt rak utan KUNG Original är något utsvängd upptill för bättre komfort. Detta, och inte den insvängda varianten, är den mest bekväma passformen (oavsett anatomi) enligt, bland annat, Järva mansmottagning.

Storlek: 190 x 0,06 x 54 mm

Köp till lite matchande KUNG-kalsonger också. 

KUNG byter design - därför säljs denna till en kungligt bra pris. 


Favoritmarkera
Jämförelsepris Mängd
1.67 kr/st 6 st
Fraktsätt Kostnad Leveranstid
1. Hämta från lager 0 kr *
2. Skicka till ombud 49 kr** *
* Vi erbjuder två fraktalternativ för KUNG Original 6-pack (äldre design). (1) Bor du i Stockholm kan du hämta beställningen i vårt hämtlager beläget i Bromma. (2) Vill du att din försändelse ska skickas med PostNord till ditt närmaste utlämningsställe utgår en enhetsfrakt på 49 kr oavsett hur tung och stor din försändelse blir. Beställningar gjorda före 13.00 skickas samma dag och anländer då normalt nästa vardag.

** Fraktfri gräns är 995 kr

Prisjämförelse på Prisjakt


MÄRKEN

AXE  Gillette  Palmolive  RFSU  Quickmilk  Hello Kitty  AriWick  Disney  Schwarzkopf