5% rabatt på ditt första köp!

@

Smileplus Barnplåster 30-pack

20.00 kr

Finns i lager. Beställ nu så får du sannolikt din order redan på tisdag

  Önska pris   Prishistorik
Laddar prishistorik...
kr
@
Som alla småbarnsföräldrar vet så går det i genomsnitt 22,5 st. plåster per sår. 
Syrran och brorsan ska ha ett var, mamma och pappa likaså. Katten ska också ha ett och favoritnallen behöver tydligen 3 st. plåster av någon outgrundlig anledning. Och så rullar det på tills halva grannskapet har bjudits in till vad som kan kallas plåsterkalas. Och allt för en simpel sticka i fingret...

Smileplus Barnplåster är vattenavvisande, har fina motiv och kommer i ett 30-pack. Räcker alltså inte ens till två sårskador men vi säljer dem billigt så beställ flera på samma gång.

Favoritmarkera
Jämförelsepris Mängd
0.67 kr/st 30 st
Fraktsätt Kostnad Leveranstid
1. Hämta från lager 0 kr *
2. Skicka till ombud 49 kr** *
* Vi erbjuder två fraktalternativ för Smileplus Barnplåster 30-pack. (1) Bor du i Stockholm kan du hämta beställningen i vårt hämtlager beläget i Bromma. (2) Vill du att din försändelse ska skickas med DHL eller Posten till din närmaste Servicepoint utgår en enhetsfrakt på 49 kr oavsett hur tung och stor din försändelse blir. Beställningar gjorda före 11.00 skickas samma dag och anländer då normalt nästa vardag. Har vi ditt telefonnummer så får du SMS-avisering. Annars kommer avisering till din mejl alternativt i brevlådan.

** Fraktfri gräns är 995 kr

Prisjämförelse på Prisjakt


MÄRKEN

AXE  Gillette  Palmolive  RFSU  Quickmilk  Hello Kitty  AriWick  Disney  Schwarzkopf