5% rabatt på ditt första köp!

@

Aquafresh Freshmint Pump 100 ml

28.95 kr 35.00 kr

Finns i lager. Beställ nu så får du sannolikt din order redan på tisdag

  Önska pris   Prishistorik
Laddar prishistorik...
kr
@
Trött på att klämma fram tandkrämen ur en tråkig tub? Prova den här pumpflaskan istället!
Det är inte utan att man känner sig som en grottmänniska när man står där framför spegeln på morgonen och klämmer på tandkrämstuben. Och när tandkrämen nästan är slut så stoppar man hela tuben i munnen för att suga ut den sista skvätten (erkänn att du också gjort det!). 

Med Aquafresh Freshmint Pump så slipper du stå och klämma och får pumpa fram lagom mängd tandkräm istället. Smidigt, inte sant?
Och själva tandkrämen är såklart riktigt bra och ger dig hälsosammare tandkött, starkare tänder och fräsch, mintdoftande andedräkt.

Favoritmarkera
Jämförelsepris Mängd
0.29 kr/ml 100 ml
Fraktsätt Kostnad Leveranstid
1. Hämta från lager 0 kr *
2. Skicka till ombud 49 kr** *
* Vi erbjuder två fraktalternativ för Aquafresh Freshmint Pump 100 ml. (1) Bor du i Stockholm kan du hämta beställningen i vårt hämtlager beläget i Bromma. (2) Vill du att din försändelse ska skickas med DHL eller Posten till din närmaste Servicepoint utgår en enhetsfrakt på 49 kr oavsett hur tung och stor din försändelse blir. Beställningar gjorda före 11.00 skickas samma dag och anländer då normalt nästa vardag. Har vi ditt telefonnummer så får du SMS-avisering. Annars kommer avisering till din mejl alternativt i brevlådan.

** Fraktfri gräns är 995 kr

Prisjämförelse på Prisjakt


MÄRKEN

AXE  Gillette  Palmolive  RFSU  Quickmilk  Hello Kitty  AriWick  Disney  Schwarzkopf