5% rabatt på ditt första köp!

@

Köp- och leveransvillkor (1/2)

Villkoren är uppdelade på två sidor. Detta är 1/2. Klicka här för att komma till 2/2.

Allmänt
Vi är ett grossist- och e-handelsföretag med säte i Bromma. Sedan några år tillbaka har vi bedrivit handel inom dagligvaruhandeln där vi hjälpt i princip alla stora butiker i Sverige med sitt sortiment. Just den här delen av företaget, Megafynd.se, smygstartade 2014 och sjösattes mer officiellt i början av 2015. Här säljs varor som blir över från den andra delen av verksamheten. Sådana varor som annars kanske skulle kastats. Det finns även andra produkter från våra många partners och klippartier från dessa. Vi säljer allt med fokus på sånt du ser varje dag på hyllorna när du gör dina dagliga inköp.
Megafynd.se @ Hellström & Bonnevier Handel AB
Linta gårdsväg 5
168 74 Bromma
556868-6363
Öppettider
Vår sajt har givetvis öppet dygnet runt. Men du som vill hämta dina varor är välkommen mellan 8.00 - 16.30 vardagar. 
Telefon: 08 29 32 90
Mejl: kundtjanst@megafynd.se
Beställningsinformation
Efter att du lagt en order får du ett mejl med beställningsinformation. Har du råkat skriva fel e-postadress får du ingen orderbekräftelse. Detta påverkar dock inte beställningen utan den levereras som vanligt. Du bör vara 18 år eller ha målsmans godkännande när du handlar online. En beställning är bindande.
Priser
Priser anges i SEK och inklusive moms. Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.
Megafynd.se har en enhetsfrakt på 49 kronor. Extra avgifter som tillkommer för skrymmande och tunga paket står vi för. Fraktfri gräns är 995 kr.
Betalning
Hos oss finns alla kända betalsätt såsom faktura, kortbetalning med Visa/Mastercard och direktbanksbetalning. Vill du betala med PayPal kan vi lösa det också (dock manuellt). Klarna har hand om de kända betalsätten. För längesedan kunde du som hade betalanmärkningar inte använda Klarna. Nu går det utmärkt för alla betalsätt förutom faktura.
Väljer du att betala med Klarnafaktura skickas den via e-post. Den finns även tillgänglig online på klarna.se. Eventuella påminnelser skickas via post av Klarna. Vid försenad betalning lägger Klarna på en påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 60 kr samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta.
Sedvanlig kreditprövning utan kännedomskopia sker och leverans sker endast till folkbokförd adress
Leverans
Vi erbjuder hemleverans inom Sverige med DHL/Posten. Försändelser som inte får plats i brevlådan hamnar på ditt närmaste ombud.  Orders kan även hämtas direkt från vårt lager i Stockholm. 
1. Transportskada 
Om varan skadas under transport är det vi som är ansvariga. Du som kund måste meddela Megafynd.se så snart som möjligt. Undersök varan direkt när du mottagit den om den är skadad på ett sätt som gör att den inte går att användas som det är tänkt. Meddelande om skada måste vara oss tillhanda inom skälig tid. Har du inte kunnat inspektera din försändelse måste detta meddelas. 
2. Delleverans
Vi förbehåller oss rätten att dela upp beställningar till flera leveranstillfällen (kan tillämpas om någon vara är slut på lager). I de fall varor saknas och ordervärdet för dessa understiger 10% av totala ordervärdet kan dessa tas bort och fordringen delkrediteras.
3. Leveranstid
Väljer du att vi ska skicka din order (vi har ju även hämtlager) och du beställer före 13.00 skickar vi din order samma dag. Normalt är leveranstiden då 1-3 dagar. Bor du på en mindre ort eller väldigt högt upp i landet får du räkna med 1-3 dagar också.
4. Fraktkostnad
Väljer du att vi ska skicka din order (vi har ju även hämtlager) är fraktkostaden 49 kronor. Detta gäller oavsett storlek och vikt på paketet. I de fall din order måste delas upp på flera försändelser står vi för de extra kostnaderna.
 - DHL Home Delivery
Denna tjänst innebär att DHL kommer och levererar hem till dig även om paketet är stort. De ringer innan de kommer för att komma överens om en tid då du är hemma och kan ta emot ditt paket.
Ej uthämtade paket
Hämtar du ej ut dina varor,  så debiterar vi dig vår kostnad för leverans, retur samt lagerkostnad. Det ligger på kundens ansvar att hämta ut en försändelse innan den automatiskt returneras av transportören. Har du gjort en beställning utan att ha fått en avisering måste du direkt meddela oss då detta troligen beror på felangiven e-post eller telefonnummer. Kostnaden för ej utlösta försändelser är 200 kronor. Denna avgift tas ut genom delkreditering av faktura eller en separat faktura. I detta ingår ett nytt utskick till samma adress.
Du väljer själv transportbolag i kassan. Du kan välja mellan PostNord och DHL.
Ej uthämtat paket räknas inte som hävning av ditt köp och du måste enligt svensk lag alltid meddela oss vid nyttjande av ångerrätt, reklamation, byte eller retur av din beställning.
Vi erbjuder hämtning från vårt hämtlager i Bromma. Om du valt detta och inte hämtar din order inom en vecka förbehåller vi oss rätten att skicka din order till ditt närmaste ombud för att frigöra plats i vårt lager. Vår enhetsfrakt på 49 kronor tillkommer. Orders packas omgående och avbokningar för hämtorders debiteras på samma sätt som outlösta försändelser.


MÄRKEN

AXE  Gillette  Palmolive  RFSU  Quickmilk  Hello Kitty  AriWick  Disney  Schwarzkopf