5% rabatt på ditt första köp!

@

Arimex Jordnötter Saltade & Rostade 170 gram

10.00 kr 15.00 kr

Finns i lager. Beställ nu så får du sannolikt din order redan på måndag

  Önska pris   Prishistorik
Laddar prishistorik...
kr
@
När det kommer till snacks så är det få saker som funkar så bra i alla lägen som salta jordnötter. Du kan bjuda på nötterna när du har fest likaväl som du kan trycka i dig hela påsen själv.
Arimex förresten, vad är det för märke? Arimex är en av de största nöttillverkarna i EU. De förser många stora butikskedjor i både Sverige och i andra länder. Dock står det kanske inte Arimex på etiketten när du ser dem på hyllan.
Nötter är för övrigt en råvara vilket innebär att priset kan variera från säsong till säsong. Hittar du nötter billigare någon annanstans beror det på att de har ett restlager från en annan säsong. Men sannolikheten för det är extremt minimal.

Favoritmarkera
Jämförelsepris Mängd
0.06 kr/gram 170 gram
Fraktsätt Kostnad Leveranstid
1. Hämta från lager 0 kr *
2. Skicka till ombud 49 kr** *
* Vi erbjuder två fraktalternativ för Arimex Jordnötter Saltade & Rostade 170 gram. (1) Bor du i Stockholm kan du hämta beställningen i vårt hämtlager beläget i Bromma. (2) Vill du att din försändelse ska skickas med DHL eller Posten till din närmaste Servicepoint utgår en enhetsfrakt på 49 kr oavsett hur tung och stor din försändelse blir. Beställningar gjorda före 11.00 skickas samma dag och anländer då normalt nästa vardag. Har vi ditt telefonnummer så får du SMS-avisering. Annars kommer avisering till din mejl alternativt i brevlådan.

** Fraktfri gräns är 995 kr

Prisjämförelse på Prisjakt


MÄRKEN

AXE  Gillette  Palmolive  RFSU  Quickmilk  Hello Kitty  AriWick  Disney  Schwarzkopf