5% rabatt på ditt första köp!

@

Beppy Soft Comfort Wet Tampons 4 st

99.00 kr

Finns i lager. Beställ nu så får du sannolikt din order redan på onsdag

  Önska pris   Prishistorik
Laddar prishistorik...
kr
@
Beppy Tampong är behandlad med lactagel vilket gör den mjuk och enkel att använda. Den har en smart ögla som gör det lätt att ta ut tampongen. Beppy har en design som gör att den formar sig efter din kropp och anpassar sig, så den sitter på sin plats och förhindrar läckage.

Tillverkad för att kunna användas vid sport där man rör sig mycket. Kan även användas när man ska till stranden och bada.
Eftersom Beppy formar sig efter din kropp, så kommer det att kännas som en del av kroppen också, alltså så kommer du inte ens att märka den. Detta betyder att du även kan ha sex under mensen när du använder Beppy.

Beppy fakta
Har inget snöre, syns inte alls.
Kan användas vid sport och bad.
Formar sig efter kroppen.
Kan användas upp till 8 timmar.
Har normal absorptions förmåga

Favoritmarkera
Jämförelsepris Mängd
24.75 kr/st 4 st
Fraktsätt Kostnad Leveranstid
1. Hämta från lager 0 kr *
2. Skicka till ombud 49 kr** *
* Vi erbjuder två fraktalternativ för Beppy Soft Comfort Wet Tampons 4 st. (1) Bor du i Stockholm kan du hämta beställningen i vårt hämtlager beläget i Bromma. (2) Vill du att din försändelse ska skickas med DHL eller Posten till din närmaste Servicepoint utgår en enhetsfrakt på 49 kr oavsett hur tung och stor din försändelse blir. Beställningar gjorda före 11.00 skickas samma dag och anländer då normalt nästa vardag. Har vi ditt telefonnummer så får du SMS-avisering. Annars kommer avisering till din mejl alternativt i brevlådan.

** Fraktfri gräns är 995 kr

Prisjämförelse på Prisjakt


MÄRKEN

AXE  Gillette  Palmolive  RFSU  Quickmilk  Hello Kitty  AriWick  Disney  Schwarzkopf