5% rabatt på ditt första köp!

@

FixClip 6-pack Orange

129.00 kr 149.00 kr

Finns i lager. Beställ nu så får du sannolikt din order redan på tisdag

  Önska pris   Prishistorik
Laddar prishistorik...
kr
@
Innovativa och spännande produkter välkomnas alltid med öppna armar. Så när vi fick möjligheten att köpa ett parti FixClip från ett överskott tog  vi det utan att tveka.
FixClip är en patenterad och unik klädnypa med låsmekanism. Klädnypans styrka är att den inte blåser bort eller går sönder så lätt som vanliga klädnypor gör. DESSUTOM, är den UV-skyddad och utan mekaniska fjädrar. Det innebär att du slipper rost och vittrad och blekt plast.
Målgruppen för den här produkten är framförallt människan som njuter av båtlivet. Men, den fungerar alldeles utmärkt på tvättstrecket också då den nyper även smala snören med den övre låsmekanismen.
Ett annat användningsområde är faktiskt på solsemestern! Handduken har en tendens att ramla av solstolen och där hjälper FixClip till att hålla handduken på plats.

FixClip kan nypa på saker som är i spannet 5-32 mm i diameter.

Vi säljer FixClip i 6-pack. Jämförelsepris Mängd
21.50 kr/st 6 st
Fraktsätt Kostnad Leveranstid
1. Hämta från lager 0 kr *
2. Leverans till ombud 49 kr** *
3. Hemleverans 99 kr *
* Vi erbjuder tre fraktalternativ för FixClip 6-pack Orange. (1) Bor du i Stockholm kan du hämta beställningen i vårt hämtlager beläget i Bromma. (2,3) Vill du att din försändelse ska skickas med PostNord till ditt närmaste utlämningsställe eller hem utgår en enhetsfrakt på 49 kr eller 99 kr (hemleverans) oavsett hur tung och stor din försändelse blir. Beställningar gjorda före 13.00 skickas samma dag och anländer då normalt nästa vardag.

** Fraktfri gräns är 995 kr

Prisjämförelse på Prisjakt

Vilken var det nu igen?

Här är produkterna du hittills kikat på.

 Favorit
1 för
 129:-
129.00 kr