5% rabatt på ditt första köp!

@

FixClip 6-pack

129.00 kr 149.00 kr

Finns i lager. Beställ nu så får du sannolikt din order redan på tisdag

  Önska pris   Prishistorik
Laddar prishistorik...
kr
@
Innovativa och spännande produkter välkomnas alltid med öppna armar. Så när vi fick möjligheten att köpa ett parti FixClip från ett överskott tog  vi det utan att tveka.
FixClip är en patenterad och unik klädnypa med låsmekanism. Klädnypans styrka är att den inte blåser bort eller går sönder så lätt som vanliga klädnypor gör. DESSUTOM, är den UV-skyddad och utan mekaniska fjädrar. Det innebär att du slipper rost och vittrad och blekt plast.
Målgruppen för den här produkten är framförallt människan som njuter av båtlivet. Men, den fungerar alldeles utmärkt på tvättstrecket också då den nyper även smala snören med den övre låsmekanismen.
Ett annat användningsområde är faktiskt på solsemestern! Handduken har en tendens att ramla av solstolen och där hjälper FixClip till att hålla handduken på plats.

FixClip kan nypa på saker som är i spannet 5-32 mm i diameter.

Vi säljer FixClip i 6-pack. Favoritmarkera
Jämförelsepris Mängd
21.50 kr/st 6 st
Fraktsätt Kostnad Leveranstid
1. Hämta från lager 0 kr *
2. Skicka till ombud 49 kr** *
* Vi erbjuder två fraktalternativ för FixClip 6-pack. (1) Bor du i Stockholm kan du hämta beställningen i vårt hämtlager beläget i Bromma. (2) Vill du att din försändelse ska skickas med DHL eller Posten till din närmaste Servicepoint utgår en enhetsfrakt på 49 kr oavsett hur tung och stor din försändelse blir. Beställningar gjorda före 11.00 skickas samma dag och anländer då normalt nästa vardag. Har vi ditt telefonnummer så får du SMS-avisering. Annars kommer avisering till din mejl alternativt i brevlådan.

** Fraktfri gräns är 995 kr

Prisjämförelse på Prisjakt


MÄRKEN

AXE  Gillette  Palmolive  RFSU  Quickmilk  Hello Kitty  AriWick  Disney  Schwarzkopf