5% rabatt på ditt första köp!

@

Magic Egg Max - Trådlöst Vibrerande Ägg

SLUTSÅLD

399.00 kr
  Önska pris   Prishistorik
Ingen data tillgänglig
kr
@

Bli den förste att bli meddelad när Magic Egg Max - Trådlöst Vibrerande Ägg är åter på hyllan

Känn dig levande med detta vibrerande ägg från Adrien Lastic's serie "Alive". Stärk ditt sexliv på ett diskret och kraftfullt sätt tack vare den trådlösa teknologin som erbjuder njutning var och när du vill. Detta ägg kan stoltsera med trådlös styrning där du på fjärrkontrollen kan växla mellan 10 sensationellt sköna vibrationslägen. Passar bra både i sängkammaren eller på den spontana utflykten.

Fjärrkontrollen är lättskött och har bara två knappar där den övre startar/stänger av och den undre växlar mellan funktionerna. För extra spänning kan du lämna kontrollen till din partner medan du bär ägget, på så sätt blir du glatt överraskad så snart hon eller han startar upp din njutning.

Den största skillnaden mellan detta ägg och många andra på marknaden är att det drivs av en av de vanliga batterisorterna LR3 (ägget) och LR23 (kontrollen), det gör att batterierna är lättare att ersätta och håller en bättre livslängd än exempelvis klockbatterier. Batterier ingår i förpackningen till både ägg och fjärrkontroll.

Övrig info: Batterierna som medföljer i förpackningen till ägget är så kallade testbatterier med reducerad kraft. När batterierna börjar bli dåliga slutar äggets möjlighet att växla vibrationsläge att fungera, och du behöver då sätta i nya batterier.

Favoritmarkera
Jämförelsepris Mängd
399.00 kr/st 1 st
Fraktsätt Kostnad Leveranstid
1. Hämta från lager 0 kr *
2. Skicka till ombud 49 kr** *
* Vi erbjuder två fraktalternativ för Magic Egg Max - Trådlöst Vibrerande Ägg. (1) Bor du i Stockholm kan du hämta beställningen i vårt hämtlager beläget i Bromma. (2) Vill du att din försändelse ska skickas med PostNord till ditt närmaste utlämningsställe utgår en enhetsfrakt på 49 kr oavsett hur tung och stor din försändelse blir. Beställningar gjorda före 13.00 skickas samma dag och anländer då normalt nästa vardag.

** Fraktfri gräns är 995 kr

Prisjämförelse på Prisjakt


MÄRKEN

AXE  Gillette  Palmolive  RFSU  Quickmilk  Hello Kitty  AriWick  Disney  Schwarzkopf