5% rabatt på ditt första köp!

@

QuickMilk Magiska sugrör choklad & banan 5-pack

10.00 kr

Finns i lager. Beställ nu så får du sannolikt din order redan på torsdag

  Önska pris   Prishistorik
Laddar prishistorik...
kr
@
Gör mjölken ännu godare genom att dricka den med detta magiska sugrör! Ett roligare och bättre alternativ till chokladpulver. 
Anledningen till att vi säger bättre är att barnen faktiskt får i sig mindre socker på detta sätt. Ett sugrör innehåller endast 6 gram socker. Barn som får gå lös på chokladpulver brukar avsluta med att äta sockersmeten i botten med en sked.
Känner du igen den förresten? Quick Milk säljs i över 500 butiker bara i Sverige. Just denna variant är dock lite ovanlig än så länge eftersom den är så pass ny. Men räkna med att även denna snart finns att tillgå i dagligvaruhandeln.

Favoritmarkera
Jämförelsepris Mängd
2.00 kr/st 5 st
Fraktsätt Kostnad Leveranstid
1. Hämta från lager 0 kr *
2. Skicka till ombud 49 kr** *
* Vi erbjuder två fraktalternativ för QuickMilk Magiska sugrör choklad & banan 5-pack. (1) Bor du i Stockholm kan du hämta beställningen i vårt hämtlager beläget i Bromma. (2) Vill du att din försändelse ska skickas med DHL eller Posten till din närmaste Servicepoint utgår en enhetsfrakt på 49 kr oavsett hur tung och stor din försändelse blir. Beställningar gjorda före 11.00 skickas samma dag och anländer då normalt nästa vardag. Har vi ditt telefonnummer så får du SMS-avisering. Annars kommer avisering till din mejl alternativt i brevlådan.

** Fraktfri gräns är 995 kr

Prisjämförelse på Prisjakt


MÄRKEN

AXE  Gillette  Palmolive  RFSU  Quickmilk  Hello Kitty  AriWick  Disney  Schwarzkopf