5% rabatt på ditt första köp!

@

Real CandyShot Hallon/Lakrits

56.95 kr

Finns i lager. Beställ nu så får du sannolikt din order redan på fredag

  Önska pris   Prishistorik
Laddar prishistorik...
kr
@
Hallon och lakrits, är väl ändå den perfekta godiskombinationen? För den som håller med har kanske tuggat och sugit på godbitarna med den härliga smaken tills käkarna och tungan gör ont.
Men då är ju denna charmiga flaska lösningen! I botten på denna flaska så finns det nämligen karameller som, med hjälp av valfri spritdryck, bildar en himmelskt god godis-shot med smak av hallon och lakrits!
Real CandyShot Hallon/Lakrits är en 50 cl flaska med Hallon/Lakrits karameller i botten. Fyll flaskan med valfri spritdryck och låt stå tills karamellerna smälts. Då är den klar att avnjutas!

Ingredienser: Socker, ättika, glykossirap, amoniumklorid (salmiak), hallonarom, karmin (E120), veg. kol (E153).

Favoritmarkera
Jämförelsepris Mängd
56.95 kr/st 1 st
Fraktsätt Kostnad Leveranstid
1. Hämta från lager 0 kr *
2. Skicka till ombud 49 kr** *
* Vi erbjuder två fraktalternativ för Real CandyShot Hallon/Lakrits. (1) Bor du i Stockholm kan du hämta beställningen i vårt hämtlager beläget i Bromma. (2) Vill du att din försändelse ska skickas med DHL eller Posten till din närmaste Servicepoint utgår en enhetsfrakt på 49 kr oavsett hur tung och stor din försändelse blir. Beställningar gjorda före 11.00 skickas samma dag och anländer då normalt nästa vardag. Har vi ditt telefonnummer så får du SMS-avisering. Annars kommer avisering till din mejl alternativt i brevlådan.

** Fraktfri gräns är 995 kr

Prisjämförelse på Prisjakt


MÄRKEN

AXE  Gillette  Palmolive  RFSU  Quickmilk  Hello Kitty  AriWick  Disney  Schwarzkopf