5% rabatt på ditt första köp!

@

Real CandyShot Hallon/Passion

54.95 kr 59.00 kr

Finns i lager. Beställ nu så får du sannolikt din order redan på fredag

  Önska pris   Prishistorik
Laddar prishistorik...
kr
@
Tycker du om smaken av söta hallon? Tycker du också om den syrliga smaken av passionsfrukt? Vad händer då om man kombinerar dessa två smaker? Pröva! Här har vi både hallon och passionsfrukt karameller i bottnen av en charmerande flaska. Häll bara valfri sprit i och vänta tills karamellerna har smällt, sedan har du en riktigt god godisshot att bjuda gästerna på! eller dricka själv. Man gör ju som man vill!

Real CandyShot Hallon/Passion är en 50 cl flaska med både hallon och passionsfrukt karameller i botten. Fyll flaskan med valfri spritdryck och låt stå tills karamellerna smälts. Då är den klar att avnjutas!

Ingredienser: Socker, ätticka, glykossirap, syra (citronsyra), hallon/passionsfruktsextrakt, karmin (E120).

Favoritmarkera
Jämförelsepris Mängd
54.95 kr/st 1 st
Fraktsätt Kostnad Leveranstid
1. Hämta från lager 0 kr *
2. Skicka till ombud 49 kr** *
* Vi erbjuder två fraktalternativ för Real CandyShot Hallon/Passion. (1) Bor du i Stockholm kan du hämta beställningen i vårt hämtlager beläget i Bromma. (2) Vill du att din försändelse ska skickas med DHL eller Posten till din närmaste Servicepoint utgår en enhetsfrakt på 49 kr oavsett hur tung och stor din försändelse blir. Beställningar gjorda före 11.00 skickas samma dag och anländer då normalt nästa vardag. Har vi ditt telefonnummer så får du SMS-avisering. Annars kommer avisering till din mejl alternativt i brevlådan.

** Fraktfri gräns är 995 kr

Prisjämförelse på Prisjakt


MÄRKEN

AXE  Gillette  Palmolive  RFSU  Quickmilk  Hello Kitty  AriWick  Disney  Schwarzkopf