5% rabatt på ditt första köp!

@

WaterGlide Watermelon 300 ml

4 KVAR

119.00 kr 149.00 kr

Finns i lager. Beställ nu så får du sannolikt din order redan på tisdag

  Önska pris   Prishistorik
Ingen data tillgänglig
kr
@
Max 4 för detta köp
Bästsäljaren Waterglide Watermelon har nu kommit i en ännu större flaska på hela 300 ml. Produkten har en odiskutabelt god doft och smak som är helt fantastisk, ett måste för dig som gillar vattenmelon. Glidmedlet är såpass högkvalitativt att det även är ätbart, passar därmed till alla tänkbara lekar med oralt inräknat. De smaksatta gliden från Waterglide kommer troligtvis att tillfredsställa även den omättliga gourmanden.

Till råga på allt så är produkten även sockerfri, du kan med andra ord både "ha kakan och äta den". Glidmedlet är färglöst, vattenbaserat och kondomvänligt. Klassisk lite tjockare viskositet och hög effektivitet. Upplev en somrig och uppfriskande atmosfär som ger smaklökarna en oralt kittlande njutning. Utvecklad för regelbunden användning, pH-balanserad.
Favoritmarkera
Jämförelsepris Mängd
0.40 kr/st 300 st
Fraktsätt Kostnad Leveranstid
1. Hämta från lager 0 kr *
2. Skicka till ombud 49 kr** *
* Vi erbjuder två fraktalternativ för WaterGlide Watermelon 300 ml. (1) Bor du i Stockholm kan du hämta beställningen i vårt hämtlager beläget i Bromma. (2) Vill du att din försändelse ska skickas med PostNord till ditt närmaste utlämningsställe utgår en enhetsfrakt på 49 kr oavsett hur tung och stor din försändelse blir. Beställningar gjorda före 13.00 skickas samma dag och anländer då normalt nästa vardag.

** Fraktfri gräns är 995 kr

Prisjämförelse på Prisjakt

Vilken var det nu igen?

Här är produkterna du hittills kikat på.

 Favorit
1 för
 119:-
119.00 kr