5% rabatt på ditt första köp!

@

Finish Diskmaskinsalt

20.00 kr 25.00 kr

Finns i lager. Beställ nu så får du sannolikt din order redan på tisdag

  Önska pris   Prishistorik
Laddar prishistorik...
kr
@
Har du någonsin undrat varför det finns ett till fall eller lucka (eller liknande extramanick) i din diskmaskin? Det är för att du behöver detta diskmaskinsalt från Finish! 
Att hålla diskmaskinen laddad med Finish Special Salt är nödvändigt för att bibehålla diskkvalitén, och för att den disken alltid ska bli skinande ren.
Kan man inte bara ta vanligt salt?
Diskmaskinssalt är Natriumklorid, samma kemikalier som bords- och havssalt består av. Man ska inte ersätta diskmaskinssalt med annat salt, eftersom diskmaskinssalt är speciellt framtagen för att inte innehålla järn och karbonater som andra salter kan innehålla, som faktiskt kan öka vattnets hårdhet och skada diskmaskinen.


Favoritmarkera
Jämförelsepris Mängd
0.02 kr/gram 1200 gram
Fraktsätt Kostnad Leveranstid
1. Hämta från lager 0 kr *
2. Skicka till ombud 49 kr** *
* Vi erbjuder två fraktalternativ för Finish Diskmaskinsalt 1.2 kg. (1) Bor du i Stockholm kan du hämta beställningen i vårt hämtlager beläget i Bromma. (2) Vill du att din försändelse ska skickas med DHL eller Posten till din närmaste Servicepoint utgår en enhetsfrakt på 49 kr oavsett hur tung och stor din försändelse blir. Beställningar gjorda före 11.00 skickas samma dag och anländer då normalt nästa vardag. Har vi ditt telefonnummer så får du SMS-avisering. Annars kommer avisering till din mejl alternativt i brevlådan.

** Fraktfri gräns är 995 kr

Prisjämförelse på Prisjakt


MÄRKEN

AXE  Gillette  Palmolive  RFSU  Quickmilk  Hello Kitty  AriWick  Disney  Schwarzkopf