5% rabatt på ditt första köp!

@

RFSU Graviditetstest 8-pack

109.00 kr

Finns i lager. Beställ nu så får du sannolikt din order redan på onsdag

  Önska pris   Prishistorik
Laddar prishistorik...
kr
@

Med ett enkelt gravtest får du reda på om ditt liv kommer att förändras om nio månader. Testet är ett så kallat hemmatest och är så pass lätthanterligt att du troligen inte ens behöver kika i bruksanvisningen.

99.9% säkerhet

Inget test ger dig ett 100%-igt resultat. Men med 99% träffsäkerhet kan du vara på den säkra sidan att testet ger ett väldigt tillförlitligt resultat . För dig som vill du vara ännu säkrare eller bara dubbelkolla erbjuder vi RFSU:s gravtest i tvåpack och fempack till rabatterat pris. Med två tester är risken för fel endast 0.1 promille (99.9% träffsäkerhet). Detta förutsatt att det gått max 1 dag sedan förra mensen. Är det 6-7 dagar före mens är resultatet till 90% tillförlitligt med ett test och med två tester är risken för att din graviditet inte upptäcks 1%.

Det här är value-packsvarianten. Vi har endast ett fåtal kvar av denna limited edition. Det är superpris på dessa och de utgår i oktober.


Jämförelsepris Mängd
13.63 kr/st 8 st
Fraktsätt Kostnad Leveranstid
1. Hämta från lager 0 kr *
2. Skicka till ombud 49 kr** *
* Vi erbjuder två fraktalternativ för RFSU Graviditetstest 8-pack. (1) Bor du i Stockholm kan du hämta beställningen i vårt hämtlager beläget i Bromma. (2) Vill du att din försändelse ska skickas med PostNord till ditt närmaste utlämningsställe utgår en enhetsfrakt på 49 kr oavsett hur tung och stor din försändelse blir. Beställningar gjorda före 13.00 skickas samma dag och anländer då normalt nästa vardag.

** Fraktfri gräns är 995 kr

Prisjämförelse på Prisjakt

Vilken var det nu igen?

Här är produkterna du hittills kikat på.

 Favorit
1 för
 109:-
109.00 kr