5% rabatt på ditt första köp!

@

Nytt spännande Affiliate-samarbete

Affiliate? Vad är det? Det handlar kort och gott om ett samarbete alla tjänar på. Win-win helt enkelt! Eller i praktiken är det själva affiliaten (du) som tjänar på det först och när kunden du förmedlat handlat kanske två gånger får vi också tjäna pengar. Vi gjorde en bild som du ser ovan som förklarar det på ett bra sätt.

Jag har varit med sedan e-handelns stenålder och har jobbat med Affiliates förut. När jag startade Kondomkungen 2004 så fanns det två aktörer. Double.net och Tradedoubler där Tradedoubler var den största. Då valde jag i alla fall att samarbeta med Double.net eftersom de just var lite mindre. Ett mindre företag är oftast (inte alltid) snabbare och lättare att jobba med nämligen. För några år sedan klev jag dock av detta samarbete av olika orsaker och därför såg jag mig för något annat när det kom till Megafynd. Resultatet av mina efterforskningar blev Adrecord. Det är nog bäst jag poängterar att detta INTE är en rekommendation. Det här är ju helt nytt, så jag får komplettera denna text om något år eller så när jag vet om det var bra eller inte. 
Är man kund till oss redan finns visserligen en dela-länk man kan använda för att bli rikligt belönad när man förmedlar kunder till oss. Men går du via Adrecord får du pengar istället för kakor, rakhyvlar eller balsam vilket vissa säkert föredrar.
Det här ska bli väldigt spännande. 
Publicerad 2016-04-18 av Zacharias Bonnevier

4500 produkter är en milstolpe Kan man fånga en dröm? GDPR 3400 artiklar - och en vibrator Är det för sent nu? Vad hände under sommaren? Hur cool kan en klädnypa egentligen vara? Vi växlar upp och siktar på 5000 Lurar e-handlare sina kunder? 3 spartips för en lyckad nyårsfest Julklappsracet har börjat Recept - Himmelska After Eight-snitt Vinn 600 kr att handla för Vem köper egentligen heminredning? Vi säljer vad vi vill? Milstolpe deluxe - 2000 produkter Kostar mens 101 400 kronor? Nytt spännande Affiliate-samarbete Om Oss (Megafynd.se) Var kommer alla kondomer ifrån? Sälja snus online är inte det lättaste Vo5... is no more Dags för nästa produktmilstolpe (1400) Känner inte alla till Megafynd? APC - UNIK prissättning Hur definieras en toppsäljare? Blir Jocke arbetslös nu? Chiapudding - nja?! Skiljer sig EDT från EDP? Stora ketchuphål på din bekostnad 900... klarar vi 1000 innan jul?! Information om Dela Våtservett som våtservett, eller? Milstolpe: vi passerar 800 Megafynd Det är nog dags för en bättre slogan... Alla helgons dödssås Vad ska man annars göra en söndag? Milstolpe: vi passerar 600 Megafynd Megafynd fyller ett år YES! Här kommer Fairy Har konsumtionen av nötter passerat godisets? Så här hög är världens högsta pall Gratisshoppen är LIVE - men bara för kunder Lagerhyllan från helvetet Milstolpe: vi passerar 500 Megafynd Schwarzkopf slutar tillverka superfavorit Dags att summera sommaren Bäst före vs Sista förbrukningsdatum E120 - är det verkligen så farligt? Megafyndbloggen startar NU Köp- och leveransvillkor (1/2)

MÄRKEN

AXE  Gillette  Palmolive  RFSU  Quickmilk  Hello Kitty  AriWick  Disney  Schwarzkopf