5% rabatt på ditt första köp!

@

WaterGlide Guarana 300 ml

116.95 kr

Finns i lager. Beställ nu så får du sannolikt din order redan på torsdag

  Önska pris   Prishistorik
Laddar prishistorik...
kr
@
Glidmedel med stimulerande och energigivande tillsatser av Guarana. Waterglide Guarana är i grunden ett vattenbaserat glidmedel och fungerar glidmedelsmässigt som vilket glidmedel som helst. Det som gör denna produkt unik är dess vårdande och stimulerande egenskaper, en perfekt kombination när det rör sig om en produkt som används under sex - den gör kort och gott det sköna ännu skönare.

Effekten av glidmedlet är väldigt individuell, och det är inte säkert att du och din partner känner precis samma effekt. Som man kan du förvänta dig att kunna hålla igång ditt stånd något längre, medan du som kvinna kan förvänta dig ett ökat blodflöde till vaginan. Stor flaska med mycket glidmedel till ett riktigt bra pris, tillverkad i Tyskland.
Favoritmarkera
Jämförelsepris Mängd
0.39 kr/ml 300 ml
Fraktsätt Kostnad Leveranstid
1. Hämta från lager 0 kr *
2. Skicka till ombud 49 kr** *
* Vi erbjuder två fraktalternativ för WaterGlide Guarana 300 ml. (1) Bor du i Stockholm kan du hämta beställningen i vårt hämtlager beläget i Bromma. (2) Vill du att din försändelse ska skickas med PostNord till ditt närmaste utlämningsställe utgår en enhetsfrakt på 49 kr oavsett hur tung och stor din försändelse blir. Beställningar gjorda före 13.00 skickas samma dag och anländer då normalt nästa vardag.

** Fraktfri gräns är 995 kr

Prisjämförelse på Prisjakt


MÄRKEN

AXE  Gillette  Palmolive  RFSU  Quickmilk  Hello Kitty  AriWick  Disney  Schwarzkopf