5% rabatt på ditt första köp!

@

3 spartips för en lyckad nyårsfest

Då var det dags att runda av 2016. För vår del har det varit ett spännande år. Massor av nya produkter och glada kunder. Vissa får vi till och med träffa när de kommer till vårt hämtlager vilket är superkul. 

Hämtlagret 

Vi fortsätter med hämtlagret. Vi har flera kunder som är återkommande och uppskattar denna tjänst vilket gör att vi funderar på hur vi kan göra det ännu bättre. Ett separat skjul på parkeringen, en hämtzon, kaffe och soffa? Idéerna är många och under 2017 lär vi förverkliga några av dem. Hämtlagret blir kvar! 

Produkterna 

Vi skjuter hej vilt. För du vet ju att "Vi säljer vad vi vill!". Och det kommer vi att fortsätta med. I slutet av 2015 hade vi som mål att nå 1000 produkter vilket vi klarade. I år landar vi på ca 2700. Nästa år siktar vi på inte mindre än 5000 produkter! 

Sista festen och 3 spartips 

Det är dags att runda av som sagt. Och det gör du säkert med en fest! Vi har tre produkter som du gör din fest lite billigare och bättre så att du direkt i januari kan känna att du gjort en bra deal och sparat pengar. 
1. När gästerna kommer är det såklart mysigt med en upplyst väg. Så nummer 1 blir XXL Marchaller
2. Väl anlända är det såklart fördrink. Men du gillar inte att diska, så nummer 2 blir champagneglas av plast
3. Allt var lyckat. Men dagen efter kan kännas rätt tung. Nummer 3 blir Resorb

Publicerad 2016-12-28 av Zacharias Bonnevier

4500 produkter är en milstolpe Kan man fånga en dröm? 3400 artiklar - och en vibrator Är det för sent nu? Vad hände under sommaren? Hur cool kan en klädnypa egentligen vara? Vi växlar upp och siktar på 5000 Lurar e-handlare sina kunder? 3 spartips för en lyckad nyårsfest Julklappsracet har börjat Recept - Himmelska After Eight-snitt Vinn 600 kr att handla för Vem köper egentligen heminredning? Vi säljer vad vi vill? Milstolpe deluxe - 2000 produkter Kostar mens 101 400 kronor? Nytt spännande Affiliate-samarbete Var kommer alla kondomer ifrån? Sälja snus online är inte det lättaste Vo5... is no more Dags för nästa produktmilstolpe (1400) Känner inte alla till Megafynd? APC - UNIK prissättning Hur definieras en toppsäljare? Blir Jocke arbetslös nu? Chiapudding - nja?! Skiljer sig EDT från EDP? Stora ketchuphål på din bekostnad 900... klarar vi 1000 innan jul?! Våtservett som våtservett, eller? Milstolpe: vi passerar 800 Megafynd Det är nog dags för en bättre slogan... Alla helgons dödssås Vad ska man annars göra en söndag? Milstolpe: vi passerar 600 Megafynd Megafynd fyller ett år YES! Här kommer Fairy Har konsumtionen av nötter passerat godisets? Så här hög är världens högsta pall Gratisshoppen är LIVE - men bara för kunder Lagerhyllan från helvetet Milstolpe: vi passerar 500 Megafynd Schwarzkopf slutar tillverka superfavorit Dags att summera sommaren Bäst före vs Sista förbrukningsdatum E120 - är det verkligen så farligt? Megafyndbloggen startar NU

MÄRKEN

AXE  Gillette  Palmolive  RFSU  Quickmilk  Hello Kitty  AriWick  Disney  Schwarzkopf