5% rabatt på ditt första köp!

@

Vem köper egentligen heminredning?

Vem köper egentligen heminredning?

Det var den semestern det! Det är faktiskt bara jag som skriver här så när jag är borta kommer det inga inlägg alls. Jocke, han som lägger upp produkter, gillar dock text också så han kommer snart börja att skriva här också. Lyckas han undvika stav- och särskrivningsfel så får han fortsätta löpande sen.
Under semestern hinner man fundera en hel del. Och då menar jag inte dilemmat som uppstår när det är dags för nästa öl. Ska det bli en Heineken eller en Amstel (ja, det blev Grekland)? Utan snarare det man kan referera till som jobb. Fast för mig är det ju inte jobb i den meningen att det är jobbigt utan det är bara roligt. En sak jag tänkte på var det här med heminredning. När inköpare Oscar sa att vi skulle börja med heminredning ramlade jag av stolen. Vårt fokus är ju mer sånt man äter och produkter man blir ren av. Men han argumenterade för att detta var för oss då våra kunder säkert vill ha en fin låda att lägga kakorna i. Vem serverar kakor direkt från paketet liksom?
Så Oscar köpte in dessa via en kontakt vi hade sedan tidigare. Och det blev succé! Våra kunder älskar dessa lådor, boxar och andra förvaringsvarianter som detta Balibaserade företag producerar. Och sen hände något märkligt. Jag kan ärligt säga att jag aldrig sett dessa produkter förut. Men nu ser jag dem överallt! Hos släktingar, vänner och vänners släktingar. Och det är inte för att vi sålt dessa till dem utan det är helt enkelt för att man öppnat ögonen. Ungefär som när ens kvinna blir gravid och man ser andra gravida kvinnor överallt. För att inte prata om barnvagnar... häftigt.

Publicerad 2016-07-25 av Zacharias Bonnevier

4500 produkter är en milstolpe Kan man fånga en dröm? 3400 artiklar - och en vibrator Är det för sent nu? Vad hände under sommaren? Hur cool kan en klädnypa egentligen vara? Vi växlar upp och siktar på 5000 Lurar e-handlare sina kunder? 3 spartips för en lyckad nyårsfest Julklappsracet har börjat Recept - Himmelska After Eight-snitt Vinn 600 kr att handla för Vem köper egentligen heminredning? Vi säljer vad vi vill? Milstolpe deluxe - 2000 produkter Kostar mens 101 400 kronor? Nytt spännande Affiliate-samarbete Var kommer alla kondomer ifrån? Sälja snus online är inte det lättaste Vo5... is no more Dags för nästa produktmilstolpe (1400) Känner inte alla till Megafynd? APC - UNIK prissättning Hur definieras en toppsäljare? Blir Jocke arbetslös nu? Chiapudding - nja?! Skiljer sig EDT från EDP? Stora ketchuphål på din bekostnad 900... klarar vi 1000 innan jul?! Våtservett som våtservett, eller? Milstolpe: vi passerar 800 Megafynd Det är nog dags för en bättre slogan... Alla helgons dödssås Vad ska man annars göra en söndag? Milstolpe: vi passerar 600 Megafynd Megafynd fyller ett år YES! Här kommer Fairy Har konsumtionen av nötter passerat godisets? Så här hög är världens högsta pall Gratisshoppen är LIVE - men bara för kunder Lagerhyllan från helvetet Milstolpe: vi passerar 500 Megafynd Schwarzkopf slutar tillverka superfavorit Dags att summera sommaren Bäst före vs Sista förbrukningsdatum E120 - är det verkligen så farligt? Megafyndbloggen startar NU

MÄRKEN

AXE  Gillette  Palmolive  RFSU  Quickmilk  Hello Kitty  AriWick  Disney  Schwarzkopf