5% rabatt på ditt första köp!

@

Vinn 600 kr att handla för

Vinn 600 kr att handla för

Nu är det dags att tävla! Vi har precis fått in superfina skyltar för er som inte tycker att hundar ska bajsa just på er gräsplätt. 

Ett typiskt användningsområde är t ex innergårdar, mindre privata gräsytor och även en och annan rondell.
Men till saken! 
Vinn 600 kronor att handla för! Hela tre stycken vinner. För att vinna behöver man köpa en skylt, sätta upp den på sin gräsyta och sedan ta en bild. Bilden behöver inte vara så märkvärdig, men vi vill att skylten och du är med på den. De tre första som lägger upp en bild vinner. Och bilden ska laddas upp på vår Facebook-sida som du hittar här.
Bilderna som skickas in i samband med denna tävling kan komma att användas i vår marknadsföring.

Publicerad 2016-09-27 av Zacharias Bonnevier

4500 produkter är en milstolpe Kan man fånga en dröm? 3400 artiklar - och en vibrator Är det för sent nu? Vad hände under sommaren? Hur cool kan en klädnypa egentligen vara? Vi växlar upp och siktar på 5000 Lurar e-handlare sina kunder? 3 spartips för en lyckad nyårsfest Julklappsracet har börjat Recept - Himmelska After Eight-snitt Vinn 600 kr att handla för Vem köper egentligen heminredning? Vi säljer vad vi vill? Milstolpe deluxe - 2000 produkter Kostar mens 101 400 kronor? Nytt spännande Affiliate-samarbete Var kommer alla kondomer ifrån? Sälja snus online är inte det lättaste Vo5... is no more Dags för nästa produktmilstolpe (1400) Känner inte alla till Megafynd? APC - UNIK prissättning Hur definieras en toppsäljare? Blir Jocke arbetslös nu? Chiapudding - nja?! Skiljer sig EDT från EDP? Stora ketchuphål på din bekostnad 900... klarar vi 1000 innan jul?! Våtservett som våtservett, eller? Milstolpe: vi passerar 800 Megafynd Det är nog dags för en bättre slogan... Alla helgons dödssås Vad ska man annars göra en söndag? Milstolpe: vi passerar 600 Megafynd Megafynd fyller ett år YES! Här kommer Fairy Har konsumtionen av nötter passerat godisets? Så här hög är världens högsta pall Gratisshoppen är LIVE - men bara för kunder Lagerhyllan från helvetet Milstolpe: vi passerar 500 Megafynd Schwarzkopf slutar tillverka superfavorit Dags att summera sommaren Bäst före vs Sista förbrukningsdatum E120 - är det verkligen så farligt? Megafyndbloggen startar NU

MÄRKEN

AXE  Gillette  Palmolive  RFSU  Quickmilk  Hello Kitty  AriWick  Disney  Schwarzkopf