5% rabatt på ditt första köp!

@

Att sälja snus online är inte det lättaste

Vi är en butik som erbjuder dagligvaror. Sånt som man normalt köper varje dag helt enkelt! Förutom mjölk då kanske. Det blir lite trixigt med logistiken. Men inom dagligvaror ingår även produkter som är statligt styrda eller som kräver vissa tillstånd. 

Produkter vilka klassas som läkemedel eller nikotin kräver särskilda tillstånd. Vi har tillstånd för alla typer av dagligvaror, men det betyder inte att vi kan marknadsföra dem hur som helst. Snus t ex är väldigt klurigt. Vi vill ju gärna visa att vi erbjuder även detta. Och sen vill vi gärna göra lite kampanjer för våra varor. Köp 10 betala för 9 eller liknande. Men icke när det gäller snus! Vi har aldrig gjort just det, men däremot så skrev vi lite roliga produkttexter för snuset vilket inte uppskattades speciellt mycket av regulatorerna. Lagen säger nämligen att man inte får uppmana konsumenten att köpa mer än nödvändigt av denna vara. Man får heller inte propsa på att man sparar pengar om man köper fler. Man får helt enkelt inte göra paketerbjudanden. Och det hade vi väl gjort lite kanske. Vi, tillsammans med alla e-handlare som erbjuder snus faktiskt, fick ett brev där konsumentverket de påvisar att vi försöker uppmana konsumenten att köpa mera snus.
Vi har ändrat detta nu. Så tycker du att produkttexterna för just snus är torftiga och tråkiga så vet du vad det beror på. Nu säljer vi snuset dosa för dosa och vi kommer inte att skylta med rabatter. För det får man helt enkelt inte göra.


Publicerad 2016-03-20 av Zacharias Bonnevier

4500 produkter är en milstolpe Kan man fånga en dröm? 3400 artiklar - och en vibrator Är det för sent nu? Vad hände under sommaren? Hur cool kan en klädnypa egentligen vara? Vi växlar upp och siktar på 5000 Lurar e-handlare sina kunder? 3 spartips för en lyckad nyårsfest Julklappsracet har börjat Recept - Himmelska After Eight-snitt Vinn 600 kr att handla för Vem köper egentligen heminredning? Vi säljer vad vi vill? Milstolpe deluxe - 2000 produkter Kostar mens 101 400 kronor? Nytt spännande Affiliate-samarbete Var kommer alla kondomer ifrån? Sälja snus online är inte det lättaste Vo5... is no more Dags för nästa produktmilstolpe (1400) Känner inte alla till Megafynd? APC - UNIK prissättning Hur definieras en toppsäljare? Blir Jocke arbetslös nu? Chiapudding - nja?! Skiljer sig EDT från EDP? Stora ketchuphål på din bekostnad 900... klarar vi 1000 innan jul?! Våtservett som våtservett, eller? Milstolpe: vi passerar 800 Megafynd Det är nog dags för en bättre slogan... Alla helgons dödssås Vad ska man annars göra en söndag? Milstolpe: vi passerar 600 Megafynd Megafynd fyller ett år YES! Här kommer Fairy Har konsumtionen av nötter passerat godisets? Så här hög är världens högsta pall Gratisshoppen är LIVE - men bara för kunder Lagerhyllan från helvetet Milstolpe: vi passerar 500 Megafynd Schwarzkopf slutar tillverka superfavorit Dags att summera sommaren Bäst före vs Sista förbrukningsdatum E120 - är det verkligen så farligt? Megafyndbloggen startar NU

MÄRKEN

AXE  Gillette  Palmolive  RFSU  Quickmilk  Hello Kitty  AriWick  Disney  Schwarzkopf