5% rabatt på ditt första köp!

@

YES! Här kommer Fairy

Fairy är en av våra senaste produkter. Det är ett diskmedel. Den är grön och den löser fett. Hmm, känner vi igen det? 

När det kommer till diskmedel är det lika bra vi är ärliga. Det är vi visserligen alltid, men ändå. Billiga diskmedel är inte lika bra som dyra. Så enkelt är det bara. Kostar ett diskmedel en fjärdedel av vad t ex en YES-flaska kostar så kommer det krävas mer än en eller två droppar för att lösa fettet. Men, ingen regel utan undantag. Fairy är ett sådant.
Vi säljer Fairy Megafyndbilligt och den är faktiskt precis lika bra som det YES-diskmedel du brukar använda. Och det är inte så konstigt. Det är nämligen samma produkt! Det kan tyckas konstigt men det är det inte. Samma produkt lanseras ofta i olika länder med olika namn.
Så köper man Fairy och tycker att den inte är lika bra som YES, som man kanske brukar använda, så har man helt enkelt blivit varumärkesförblindad.
Fairy säljs normalt i England. Man får väl anta att amerikanerna tycker att det är lite roligt. (denna var lite långsökt säger kollegorna...)

Publicerad 2015-10-05 av Zacharias Bonnevier

4500 produkter är en milstolpe Kan man fånga en dröm? 3400 artiklar - och en vibrator Är det för sent nu? Vad hände under sommaren? Hur cool kan en klädnypa egentligen vara? Vi växlar upp och siktar på 5000 Lurar e-handlare sina kunder? 3 spartips för en lyckad nyårsfest Julklappsracet har börjat Recept - Himmelska After Eight-snitt Vinn 600 kr att handla för Vem köper egentligen heminredning? Vi säljer vad vi vill? Milstolpe deluxe - 2000 produkter Kostar mens 101 400 kronor? Nytt spännande Affiliate-samarbete Var kommer alla kondomer ifrån? Sälja snus online är inte det lättaste Vo5... is no more Dags för nästa produktmilstolpe (1400) Känner inte alla till Megafynd? APC - UNIK prissättning Hur definieras en toppsäljare? Blir Jocke arbetslös nu? Chiapudding - nja?! Skiljer sig EDT från EDP? Stora ketchuphål på din bekostnad 900... klarar vi 1000 innan jul?! Våtservett som våtservett, eller? Milstolpe: vi passerar 800 Megafynd Det är nog dags för en bättre slogan... Alla helgons dödssås Vad ska man annars göra en söndag? Milstolpe: vi passerar 600 Megafynd Megafynd fyller ett år YES! Här kommer Fairy Har konsumtionen av nötter passerat godisets? Så här hög är världens högsta pall Gratisshoppen är LIVE - men bara för kunder Lagerhyllan från helvetet Milstolpe: vi passerar 500 Megafynd Schwarzkopf slutar tillverka superfavorit Dags att summera sommaren Bäst före vs Sista förbrukningsdatum E120 - är det verkligen så farligt? Megafyndbloggen startar NU

MÄRKEN

AXE  Gillette  Palmolive  RFSU  Quickmilk  Hello Kitty  AriWick  Disney  Schwarzkopf