5% rabatt på ditt första köp!

@

Milstolpe deluxe - 2000 produkter

Milstolpe deluxe - 2000 produkter

Det har varit tyst ett litet tag om våra milstolpar. Det har helt enkelt funnits massa annat kul att skriva om. Men nu, nu är det verkligen dags. Vi har nämligen passerat 2000 produkter! 
Den som följer oss vet att vi passerade 1000 produkter för så lite som 6 månader sedan. Vi har alltså dubblerat antalet produkter de senaste 6 månaderna. Det blir nog lite klurigt att dubbla igen på samma tid. Men 3000 i augusti är nog ett rimligt mål.
Men vad är poängen egentligen med att erbjuda så många olika artiklar? Det är ingen hemlighet att vi vill vara så heltäckande det bara går. Våra kunder ska kunna köpa i princip allt de behöver för sitt hem hos oss. Köksartiklar, städprylar och så vidare. Och eftersom fler produkter inom samma segment blir tillgängligt så får man helt enkelt köpa in dessa också. Sen gillar vi ju roliga prylar också, och har kanalerna för att köpa in dessa, vilket innebär att vi fyller på allt möjligt när vi ändå håller på. 
Hur ska vi fira detta? Eftersom du läst denna text som faktiskt tog en stund att knåpa ihop får du 10% rabatt på hela ditt. Använd kod 2000produkter i kassan. Den gäller t om maj 2016. 
Har du sett våra muggar förresten?

Publicerad 2016-05-20 av Zacharias Bonnevier

4500 produkter är en milstolpe Kan man fånga en dröm? 3400 artiklar - och en vibrator Är det för sent nu? Vad hände under sommaren? Hur cool kan en klädnypa egentligen vara? Vi växlar upp och siktar på 5000 Lurar e-handlare sina kunder? 3 spartips för en lyckad nyårsfest Julklappsracet har börjat Recept - Himmelska After Eight-snitt Vinn 600 kr att handla för Vem köper egentligen heminredning? Vi säljer vad vi vill? Milstolpe deluxe - 2000 produkter Kostar mens 101 400 kronor? Nytt spännande Affiliate-samarbete Var kommer alla kondomer ifrån? Sälja snus online är inte det lättaste Vo5... is no more Dags för nästa produktmilstolpe (1400) Känner inte alla till Megafynd? APC - UNIK prissättning Hur definieras en toppsäljare? Blir Jocke arbetslös nu? Chiapudding - nja?! Skiljer sig EDT från EDP? Stora ketchuphål på din bekostnad 900... klarar vi 1000 innan jul?! Våtservett som våtservett, eller? Milstolpe: vi passerar 800 Megafynd Det är nog dags för en bättre slogan... Alla helgons dödssås Vad ska man annars göra en söndag? Milstolpe: vi passerar 600 Megafynd Megafynd fyller ett år YES! Här kommer Fairy Har konsumtionen av nötter passerat godisets? Så här hög är världens högsta pall Gratisshoppen är LIVE - men bara för kunder Lagerhyllan från helvetet Milstolpe: vi passerar 500 Megafynd Schwarzkopf slutar tillverka superfavorit Dags att summera sommaren Bäst före vs Sista förbrukningsdatum E120 - är det verkligen så farligt? Megafyndbloggen startar NU

MÄRKEN

AXE  Gillette  Palmolive  RFSU  Quickmilk  Hello Kitty  AriWick  Disney  Schwarzkopf