5% rabatt på ditt första köp!

@

Kan man fånga en dröm?

Kan man fånga en dröm?

Vi var på en mässa för ett tag sedan. Kan det varit i april? Vi brukar åka på mässor ibland. Dels för att hitta nya spännande produkter men också för att träffa leverantörer till de produkter vi redan säljer. Denna gång var dock lite speciell. Vi blev nämligen introducerade till en produkt som är väldigt populär men som vi inte alls kände till. Och det är ovanligt.

"Här är en ny storsäljare, drömfångaren"!
Wow.. vad är nu detta tänkte vi. Säljaren förklarade lite snabbt vad det var, och vi kunde bekräfta det med lite googling och vet nu att man med dessa fångar drömmar. De dåliga. Genom att hänga en drömfångare i sovrummet så slipper du mardrömmar och sover superbra. Det låter som något någon BNP-ansvarig hittat på, men det går faktiskt längre bak i tiden. Tydligen var det indianerna som skapade dessa spindelnätsliknade föremål för massor av år sedan. Redan de gamla indianerna alltså.. 
Det kanske är värt att testa?
Vi har några olika varianter att välja på. Har du en favorit som du inte ser hos oss får du gärna tipsa oss.
Söta drömmar!


Publicerad av Zacharias Bonnevier 2018-07-19

4500 produkter är en milstolpe Kan man fånga en dröm? 3400 artiklar - och en vibrator Är det för sent nu? Vad hände under sommaren? Hur cool kan en klädnypa egentligen vara? Vi växlar upp och siktar på 5000 Lurar e-handlare sina kunder? 3 spartips för en lyckad nyårsfest Julklappsracet har börjat Recept - Himmelska After Eight-snitt Vinn 600 kr att handla för Vem köper egentligen heminredning? Vi säljer vad vi vill? Milstolpe deluxe - 2000 produkter Kostar mens 101 400 kronor? Nytt spännande Affiliate-samarbete Var kommer alla kondomer ifrån? Sälja snus online är inte det lättaste Vo5... is no more Dags för nästa produktmilstolpe (1400) Känner inte alla till Megafynd? APC - UNIK prissättning Hur definieras en toppsäljare? Blir Jocke arbetslös nu? Chiapudding - nja?! Skiljer sig EDT från EDP? Stora ketchuphål på din bekostnad 900... klarar vi 1000 innan jul?! Våtservett som våtservett, eller? Milstolpe: vi passerar 800 Megafynd Det är nog dags för en bättre slogan... Alla helgons dödssås Vad ska man annars göra en söndag? Milstolpe: vi passerar 600 Megafynd Megafynd fyller ett år YES! Här kommer Fairy Har konsumtionen av nötter passerat godisets? Så här hög är världens högsta pall Gratisshoppen är LIVE - men bara för kunder Lagerhyllan från helvetet Milstolpe: vi passerar 500 Megafynd Schwarzkopf slutar tillverka superfavorit Dags att summera sommaren Bäst före vs Sista förbrukningsdatum E120 - är det verkligen så farligt? Megafyndbloggen startar NU

MÄRKEN

AXE  Gillette  Palmolive  RFSU  Quickmilk  Hello Kitty  AriWick  Disney  Schwarzkopf