5% rabatt på ditt första köp!

@

Hur cool kan en klädnypa egentligen vara?

Hur cool kan en klädnypa egentligen vara?

Sommar - lyxproblemens högtid. Det är för varmt, för kallt eller för blött. För varmt är det definitivt just nu hos oss i alla fall då AC:n på kontoret säckat ihop helt. 

Men det finns andra problem också. Har du någonsin försökt torka ett plagg i vinden och sedan svurit när den blåst iväg för tionde gången? Eller, om det hänt på en båt så kanske det bara händer en gång eftersom den blåser all världens väg. 
Vi har hittat en lösning till detta. Nämligen en stormsäker klädnypa! Ja, första gången vi hörde talas om den så var vi lika konfunderade som du är just nu. Men den är faktiskt rätt rafflande och fungerar precis som tänkt! Den har någon patenterad låsmekanisk som gör att den håller för massor av sekundmeter. Och det är väl rätt coolt för att vara en klädnypa?!
Just nu råkar vi bara billigast i Europa på den, men det är ju en helt annan femma...
Publicerad av Zacharias Bonnevier 2017-06-27

4500 produkter är en milstolpe Kan man fånga en dröm? 3400 artiklar - och en vibrator Är det för sent nu? Vad hände under sommaren? Hur cool kan en klädnypa egentligen vara? Vi växlar upp och siktar på 5000 Lurar e-handlare sina kunder? 3 spartips för en lyckad nyårsfest Julklappsracet har börjat Recept - Himmelska After Eight-snitt Vinn 600 kr att handla för Vem köper egentligen heminredning? Vi säljer vad vi vill? Milstolpe deluxe - 2000 produkter Kostar mens 101 400 kronor? Nytt spännande Affiliate-samarbete Var kommer alla kondomer ifrån? Sälja snus online är inte det lättaste Vo5... is no more Dags för nästa produktmilstolpe (1400) Känner inte alla till Megafynd? APC - UNIK prissättning Hur definieras en toppsäljare? Blir Jocke arbetslös nu? Chiapudding - nja?! Skiljer sig EDT från EDP? Stora ketchuphål på din bekostnad 900... klarar vi 1000 innan jul?! Våtservett som våtservett, eller? Milstolpe: vi passerar 800 Megafynd Det är nog dags för en bättre slogan... Alla helgons dödssås Vad ska man annars göra en söndag? Milstolpe: vi passerar 600 Megafynd Megafynd fyller ett år YES! Här kommer Fairy Har konsumtionen av nötter passerat godisets? Så här hög är världens högsta pall Gratisshoppen är LIVE - men bara för kunder Lagerhyllan från helvetet Milstolpe: vi passerar 500 Megafynd Schwarzkopf slutar tillverka superfavorit Dags att summera sommaren Bäst före vs Sista förbrukningsdatum E120 - är det verkligen så farligt? Megafyndbloggen startar NU

MÄRKEN

AXE  Gillette  Palmolive  RFSU  Quickmilk  Hello Kitty  AriWick  Disney  Schwarzkopf