5% rabatt på ditt första köp!

@

Dags att summera sommaren


Hösten är här och det är dags att summera sommaren. Eller, vi har faktiskt redan gjort det.

Vår första Megafyndsommar är avklarad. Vi startade ju november förra året. Eller egentligen mer februari, mars kanske. Vi syntes ju knappt någonstans då och syns man inte finns man inte som det heter.

Hittills ser det bra ut. De senaste fem månaderna har kurvan pekat uppåt för oss. Speciellt under slutet på sommaren verkar många fler fått nys om Sveriges nya överskottsbolag/fyndsajt online. Det är superkul! Det behövs så lite för att man ska få massor av positiv energi som givetvis återinvesteras i detta projekt.

Megafynd handlar ju om att göra folk glada. Ekonomiskt. Och med tanke på att många kommer tillbaka och handlar igen så känns det som att även denna viktiga pusselbit är på plats. Men det finns faktiskt en sak som är under förväntan. Och det är antalet hämtningar. Endast ca 5% av alla orders är sk hämtorders. Det är lite konstigt med tanke på att vi sitter så bra centralt i Bromma där många har vägarna förbi. Vi gissar på att inte så många känner till detta helt enkelt och får fundera lite på vad vi kan göra åt detta framöver.

Nu finns det i skrivande stund 462 Megafynd i lager. Hittar du inget kul så kom tillbaka nästa vecka - då kanske vi har lagt upp en ny supergrej bara för dig.

Det var sommaren 2015 det.

Publicerad 2015-09-03 av Zacharias Bonnevier

4500 produkter är en milstolpe Kan man fånga en dröm? 3400 artiklar - och en vibrator Är det för sent nu? Vad hände under sommaren? Hur cool kan en klädnypa egentligen vara? Vi växlar upp och siktar på 5000 Lurar e-handlare sina kunder? 3 spartips för en lyckad nyårsfest Julklappsracet har börjat Recept - Himmelska After Eight-snitt Vinn 600 kr att handla för Vem köper egentligen heminredning? Vi säljer vad vi vill? Milstolpe deluxe - 2000 produkter Kostar mens 101 400 kronor? Nytt spännande Affiliate-samarbete Var kommer alla kondomer ifrån? Sälja snus online är inte det lättaste Vo5... is no more Dags för nästa produktmilstolpe (1400) Känner inte alla till Megafynd? APC - UNIK prissättning Hur definieras en toppsäljare? Blir Jocke arbetslös nu? Chiapudding - nja?! Skiljer sig EDT från EDP? Stora ketchuphål på din bekostnad 900... klarar vi 1000 innan jul?! Våtservett som våtservett, eller? Milstolpe: vi passerar 800 Megafynd Det är nog dags för en bättre slogan... Alla helgons dödssås Vad ska man annars göra en söndag? Milstolpe: vi passerar 600 Megafynd Megafynd fyller ett år YES! Här kommer Fairy Har konsumtionen av nötter passerat godisets? Så här hög är världens högsta pall Gratisshoppen är LIVE - men bara för kunder Lagerhyllan från helvetet Milstolpe: vi passerar 500 Megafynd Schwarzkopf slutar tillverka superfavorit Dags att summera sommaren Bäst före vs Sista förbrukningsdatum E120 - är det verkligen så farligt? Megafyndbloggen startar NU

MÄRKEN

AXE  Gillette  Palmolive  RFSU  Quickmilk  Hello Kitty  AriWick  Disney  Schwarzkopf