5% rabatt på ditt första köp!

@

Julklappsracet har börjat

Julklappsracet har börjat

Varje år säger vi samma sak. Nu är detta visserligen i princip bara andra året, men undertecknad har ju sysslat med e-handel sedan 2003. Vi ska ha supermycket roliga jupklappar! 

Det är alltid ambitionen. Vi ska inte vara lediga. Vi ska jobba på lagret och lacka lådor samt skriva dikter så våra kunder blir superglada. Men det blir liksom inte alltid som man tänkt sig. Tiden går ju så fort! Men i år har vi i alla våra kunders julklappsbehov i åtanke lite extra. Det vågar jag lova. Redan nu har det kommit in söta bäddlakan till barnrummen och lite annat smått och gått. I skrivande stund ligger de på pall, men mot slutet av veckan hoppas jag vi fått tid att lägga upp dessa snyggt på sajten. Tur att man har småbarn faktiskt. De tvingar oss galna entreprenörer tillbaka in i verkligheten lite då och då vilket är fantastiskt bra.

Just på bilden ovan kanske man inte ser så mycket julklappar. Men det är en bild som jag ryckte från senast sålda produkter. Ganska fina bra att ha saker, men vi har nog bättre saker för just julen. Klicka här t ex.

Publicerad 2016-11-03 av Zacharias Bonnevier

4500 produkter är en milstolpe Kan man fånga en dröm? 3400 artiklar - och en vibrator Är det för sent nu? Vad hände under sommaren? Hur cool kan en klädnypa egentligen vara? Vi växlar upp och siktar på 5000 Lurar e-handlare sina kunder? 3 spartips för en lyckad nyårsfest Julklappsracet har börjat Recept - Himmelska After Eight-snitt Vinn 600 kr att handla för Vem köper egentligen heminredning? Vi säljer vad vi vill? Milstolpe deluxe - 2000 produkter Kostar mens 101 400 kronor? Nytt spännande Affiliate-samarbete Var kommer alla kondomer ifrån? Sälja snus online är inte det lättaste Vo5... is no more Dags för nästa produktmilstolpe (1400) Känner inte alla till Megafynd? APC - UNIK prissättning Hur definieras en toppsäljare? Blir Jocke arbetslös nu? Chiapudding - nja?! Skiljer sig EDT från EDP? Stora ketchuphål på din bekostnad 900... klarar vi 1000 innan jul?! Våtservett som våtservett, eller? Milstolpe: vi passerar 800 Megafynd Det är nog dags för en bättre slogan... Alla helgons dödssås Vad ska man annars göra en söndag? Milstolpe: vi passerar 600 Megafynd Megafynd fyller ett år YES! Här kommer Fairy Har konsumtionen av nötter passerat godisets? Så här hög är världens högsta pall Gratisshoppen är LIVE - men bara för kunder Lagerhyllan från helvetet Milstolpe: vi passerar 500 Megafynd Schwarzkopf slutar tillverka superfavorit Dags att summera sommaren Bäst före vs Sista förbrukningsdatum E120 - är det verkligen så farligt? Megafyndbloggen startar NU

MÄRKEN

AXE  Gillette  Palmolive  RFSU  Quickmilk  Hello Kitty  AriWick  Disney  Schwarzkopf