5% rabatt på ditt första köp!

@

Alla helgons dödssås

Halloween 2015

Amerikanska traditioner. Det är grejjer det. 
Det finns stor kommersiell kraft bakom återkommande traditioner. Kanelbullens dag, fars- och mors dag och så vidare vilket för oss handlare är det ganska trevligt. Det gör ju att vi vet när köpkraften ökar. Just Halloween har vi såklart lånat lite från USA.
Men Halloween-helgen hos Megafynd 2015 blir en lugn variant. Jag funderade lite på om vi skulle köpa in massa saker bara för sakens skull. Men nej. Då frångår vi ju vårt koncept att sälja resterande verksamhetens överskott. Det i sig är inte hela världen men vi ska ju åtminstone vara billiga och då vi fokuserar på dagligvaror som t ex ätbart och finkem har vi inga naturliga bra partners inom läskiga hattar och fejkblod. 
Men ingen regel utan undantag! Jag älskar stark mat och brinner verkligen för starka såser med häftiga namn. Eller egentligen all mat med specialnamn som Atomic och Harakiri (den som ätit korv sent på Gamla Stan i Stockholm vet vad jag pratar om). Day of the Dead dödssås kanske blir vår nästa storsäljare framöver. Blir det inte det så gör det inget för den ser väldigt cool ut i hyllan.
Happy Halloween! 

Publicerad 2015-10-30 av Zacharias Bonnevier

4500 produkter är en milstolpe Kan man fånga en dröm? 3400 artiklar - och en vibrator Är det för sent nu? Vad hände under sommaren? Hur cool kan en klädnypa egentligen vara? Vi växlar upp och siktar på 5000 Lurar e-handlare sina kunder? 3 spartips för en lyckad nyårsfest Julklappsracet har börjat Recept - Himmelska After Eight-snitt Vinn 600 kr att handla för Vem köper egentligen heminredning? Vi säljer vad vi vill? Milstolpe deluxe - 2000 produkter Kostar mens 101 400 kronor? Nytt spännande Affiliate-samarbete Var kommer alla kondomer ifrån? Sälja snus online är inte det lättaste Vo5... is no more Dags för nästa produktmilstolpe (1400) Känner inte alla till Megafynd? APC - UNIK prissättning Hur definieras en toppsäljare? Blir Jocke arbetslös nu? Chiapudding - nja?! Skiljer sig EDT från EDP? Stora ketchuphål på din bekostnad 900... klarar vi 1000 innan jul?! Våtservett som våtservett, eller? Milstolpe: vi passerar 800 Megafynd Det är nog dags för en bättre slogan... Alla helgons dödssås Vad ska man annars göra en söndag? Milstolpe: vi passerar 600 Megafynd Megafynd fyller ett år YES! Här kommer Fairy Har konsumtionen av nötter passerat godisets? Så här hög är världens högsta pall Gratisshoppen är LIVE - men bara för kunder Lagerhyllan från helvetet Milstolpe: vi passerar 500 Megafynd Schwarzkopf slutar tillverka superfavorit Dags att summera sommaren Bäst före vs Sista förbrukningsdatum E120 - är det verkligen så farligt? Megafyndbloggen startar NU

MÄRKEN

AXE  Gillette  Palmolive  RFSU  Quickmilk  Hello Kitty  AriWick  Disney  Schwarzkopf