5% rabatt på ditt första köp!

@

Vad hände under sommaren?

Vad hände under sommaren?

Äntligen är sommaren över! Jag säger äntligen eftersom våra kunder och våra anställda gärna har semester samtidigt. Det innebär att det kommer minst lika många beställningar men att det samtidigt är svårt med bemanningen på lagret. Men, det är här fördelen med att ha allt under samma tak kommer in. 

Hos oss spelar det ingen roll om man är programmerare, inköpare eller säljare. Blir det tajt med tid på lagret så släpper alla allt och springer ned och hjälper till. Och så har det verkligen varit. Vi har jobbat både kvällar och helger för att få iväg alla beställningar i tid. Att ha bra produkter till bra priser är en viktig del i vår verksamhet, men att ha de snabbaste leveranserna är minst lika viktigt för oss och säkert våra kunder också.
Nu är dock allt åter till det normala. Och faktiskt så kommer det ett par nya medarbetare nästa vecka så vi verkligen ska få tid till att få upp ännu fler produkter på sajten. Produkter som faktiskt redan finns på pallar och bara väntar på dig. 
Det här är roligt! Håll utkik efter nyheter - både överskott, ätbart och lekbart - så har vi kul tillsammans.

Men vänta nu, det har ju faktiskt hänt en sak till. Vår textstjärna Jocke har slutat hos oss. Han byter karriär helt. Det här innebär att våra produkttexter kanske inte blir riktigt lika roliga som tidigare. Men vi lovar att göra vårt bästa så får vi hoppas att det räcker.

Publicerad av Zacharias Bonnevier 2017-08-24


MÄRKEN

AXE  Gillette  Palmolive  RFSU  Quickmilk  Hello Kitty  AriWick  Disney  Schwarzkopf