5% rabatt på ditt första köp!

@

Vad ska man annars göra en söndag?

Det är söndag och helgen har varit ganska lugn. Just söndagar är väl den där dagen man ska vila. Men det går inte om allt som finns i huvudet är Megafynd! Det finns alltid något att göra, för att låna Hornbach slogan. 
Den som är egen företagare i tjänstesektorn vet att det som man av någon anledning väntar med är faktureringen. Väldigt märkligt då det är rätt viktigt att pengarna kommer tillbaka till firman så fort som möjligt. Men det är en annan diskussion. Det som kommer på efterkälken när man jobbar med lager och distribution verkar vara att ordna nya lagerplatser. Först när saker börjar trilla ned från hyllorna, och man får suga upp en liter Hello Kitty-schampo med dammsugare, tar man sig i kragen och sätter igång. Normalt sett. Men jag tänkte vi skulle slippa det framöver. Så istället för att kolla på någon tråkig fotbollsmatch så tog jag en sväng in till lagret, kavlade upp ärmarna och hämnade den lilla släggan (ja, som nämnts tidigare behöver dessa hyllor modifieras för att kunna monteras). En hylla tar nu 26 minuter att montera vilket är en förbättring med 50% sedan starten. 
Dags för nästa pod och nästa hylla...

Publicerad 2015-10-18 av Zacharias Bonnevier

4500 produkter är en milstolpe Kan man fånga en dröm? 3400 artiklar - och en vibrator Är det för sent nu? Vad hände under sommaren? Hur cool kan en klädnypa egentligen vara? Vi växlar upp och siktar på 5000 Lurar e-handlare sina kunder? 3 spartips för en lyckad nyårsfest Julklappsracet har börjat Recept - Himmelska After Eight-snitt Vinn 600 kr att handla för Vem köper egentligen heminredning? Vi säljer vad vi vill? Milstolpe deluxe - 2000 produkter Kostar mens 101 400 kronor? Nytt spännande Affiliate-samarbete Var kommer alla kondomer ifrån? Sälja snus online är inte det lättaste Vo5... is no more Dags för nästa produktmilstolpe (1400) Känner inte alla till Megafynd? APC - UNIK prissättning Hur definieras en toppsäljare? Blir Jocke arbetslös nu? Chiapudding - nja?! Skiljer sig EDT från EDP? Stora ketchuphål på din bekostnad 900... klarar vi 1000 innan jul?! Våtservett som våtservett, eller? Milstolpe: vi passerar 800 Megafynd Det är nog dags för en bättre slogan... Alla helgons dödssås Vad ska man annars göra en söndag? Milstolpe: vi passerar 600 Megafynd Megafynd fyller ett år YES! Här kommer Fairy Har konsumtionen av nötter passerat godisets? Så här hög är världens högsta pall Gratisshoppen är LIVE - men bara för kunder Lagerhyllan från helvetet Milstolpe: vi passerar 500 Megafynd Schwarzkopf slutar tillverka superfavorit Dags att summera sommaren Bäst före vs Sista förbrukningsdatum E120 - är det verkligen så farligt? Megafyndbloggen startar NU

MÄRKEN

AXE  Gillette  Palmolive  RFSU  Quickmilk  Hello Kitty  AriWick  Disney  Schwarzkopf