5% rabatt på ditt första köp!

@

Vi säljer vad vi vill

Vi säljer vad vi vill

Klart vi ska ha en slogan! Vi körde t om en slogantävling på Facebook där den som kom på en vinnande slogan skulle få ett pris. Men det blev faktiskt ingen vinnare. Vi fick många förslag, både bra och.... mindre bra. Både via publika flödet, i privata meddelanden och via mejl. Sen fick vi väldigt många rim trots att julen är långt borta. Väldigt trevliga, men det funkar ju inte riktigt som en slogan. Men vi uppskattade dessa också! Vi uppskattar all uppmärksamhet eftersom det betyder att någon bryr oss om vad vi gör.
Men nu har vi en slogan. Och det var faktiskt jag som skriver detta som kom på det. Innan det blev spikat bollades detta givetvis runt lite. Jag har ju inte storhetsvansinne.
Vi säljer vad vi vill
Ja, det är ju det vi gör! Vi säljer det som vi tror att våra kunder behöver. Vi har en definierad målgrupp som de flesta andra företag, men vi är inte rädda att gå utanför denna och erbjuda något som kanske bara 1-2% är intresserade av. Det här är inte alltid så smart rent affärsmässigt, men det gör inget. För vi säljer ju vad vi vill.

Publicerad 2016-05-31 av Zacharias Bonnevier

4500 produkter är en milstolpe Kan man fånga en dröm? 3400 artiklar - och en vibrator Är det för sent nu? Vad hände under sommaren? Hur cool kan en klädnypa egentligen vara? Vi växlar upp och siktar på 5000 Lurar e-handlare sina kunder? 3 spartips för en lyckad nyårsfest Julklappsracet har börjat Recept - Himmelska After Eight-snitt Vinn 600 kr att handla för Vem köper egentligen heminredning? Vi säljer vad vi vill? Milstolpe deluxe - 2000 produkter Kostar mens 101 400 kronor? Nytt spännande Affiliate-samarbete Var kommer alla kondomer ifrån? Sälja snus online är inte det lättaste Vo5... is no more Dags för nästa produktmilstolpe (1400) Känner inte alla till Megafynd? APC - UNIK prissättning Hur definieras en toppsäljare? Blir Jocke arbetslös nu? Chiapudding - nja?! Skiljer sig EDT från EDP? Stora ketchuphål på din bekostnad 900... klarar vi 1000 innan jul?! Våtservett som våtservett, eller? Milstolpe: vi passerar 800 Megafynd Det är nog dags för en bättre slogan... Alla helgons dödssås Vad ska man annars göra en söndag? Milstolpe: vi passerar 600 Megafynd Megafynd fyller ett år YES! Här kommer Fairy Har konsumtionen av nötter passerat godisets? Så här hög är världens högsta pall Gratisshoppen är LIVE - men bara för kunder Lagerhyllan från helvetet Milstolpe: vi passerar 500 Megafynd Schwarzkopf slutar tillverka superfavorit Dags att summera sommaren Bäst före vs Sista förbrukningsdatum E120 - är det verkligen så farligt? Megafyndbloggen startar NU

MÄRKEN

AXE  Gillette  Palmolive  RFSU  Quickmilk  Hello Kitty  AriWick  Disney  Schwarzkopf