5% rabatt på ditt första köp!

@

3400 artiklar - och en vibrator

3400 artiklar - och en vibrator

Vår slogan kom av en anledning. Vi började ju med att sälja enbart ätbara saker. Sånt som blivit över från vår grossistverksamhet i form av överskott. Överskott som kom från slarvig lagerlogistik, klantiga inköp från oss eller helt enkelt returer från transportbolag som kör rally och därmed välter pallarna. Men sen tänkte vi lite... varför begränsa oss? Vi är ju ONLINE och kan sälja VAD VI VILL! Så då började vi göra det. Till saken hör också att en av grundarna till Megafynd även startat andra e-handelssajter som t ex Kondomkungen och Dildokungen - vilket gör att vi redan hade  upphandlade leverantörer och artiklar att korssälja. Faktum är att artiklarna redan låg på hyllan i samma lager.


Nu är vi uppe i 3400 olika artiklar. Det är inget som görs i en handvändning utan det är några års jobb och tusentals hentimmar som ligger bakom. 
Som sagt, vi säljer vad vi vill. Så kombinera gärna ditt köp av vibrator med lite nudlar, schampo och någon trevlig skylt från vårt heminredningssortiment. Det är det som är hela tanken!

Publicerad av Zacharias Bonnevier 2018-01-23

4500 produkter är en milstolpe Kan man fånga en dröm? 3400 artiklar - och en vibrator Är det för sent nu? Vad hände under sommaren? Hur cool kan en klädnypa egentligen vara? Vi växlar upp och siktar på 5000 Lurar e-handlare sina kunder? 3 spartips för en lyckad nyårsfest Julklappsracet har börjat Recept - Himmelska After Eight-snitt Vinn 600 kr att handla för Vem köper egentligen heminredning? Vi säljer vad vi vill? Milstolpe deluxe - 2000 produkter Kostar mens 101 400 kronor? Nytt spännande Affiliate-samarbete Var kommer alla kondomer ifrån? Sälja snus online är inte det lättaste Vo5... is no more Dags för nästa produktmilstolpe (1400) Känner inte alla till Megafynd? APC - UNIK prissättning Hur definieras en toppsäljare? Blir Jocke arbetslös nu? Chiapudding - nja?! Skiljer sig EDT från EDP? Stora ketchuphål på din bekostnad 900... klarar vi 1000 innan jul?! Våtservett som våtservett, eller? Milstolpe: vi passerar 800 Megafynd Det är nog dags för en bättre slogan... Alla helgons dödssås Vad ska man annars göra en söndag? Milstolpe: vi passerar 600 Megafynd Megafynd fyller ett år YES! Här kommer Fairy Har konsumtionen av nötter passerat godisets? Så här hög är världens högsta pall Gratisshoppen är LIVE - men bara för kunder Lagerhyllan från helvetet Milstolpe: vi passerar 500 Megafynd Schwarzkopf slutar tillverka superfavorit Dags att summera sommaren Bäst före vs Sista förbrukningsdatum E120 - är det verkligen så farligt? Megafyndbloggen startar NU

MÄRKEN

AXE  Gillette  Palmolive  RFSU  Quickmilk  Hello Kitty  AriWick  Disney  Schwarzkopf