5% rabatt på ditt första köp!

@

3400 artiklar - och en vibrator

3400 artiklar - och en vibrator

Vår slogan kom av en anledning. Vi började ju med att sälja enbart ätbara saker. Sånt som blivit över från vår grossistverksamhet i form av överskott. Överskott som kom från slarvig lagerlogistik, klantiga inköp från oss eller helt enkelt returer från transportbolag som kör rally och därmed välter pallarna. Men sen tänkte vi lite... varför begränsa oss? Vi är ju ONLINE och kan sälja VAD VI VILL! Så då började vi göra det. Till saken hör också att en av grundarna till Megafynd även startat andra e-handelssajter som t ex Kondomkungen och Dildokungen - vilket gör att vi redan hade  upphandlade leverantörer och artiklar att korssälja. Faktum är att artiklarna redan låg på hyllan i samma lager.


Nu är vi uppe i 3400 olika artiklar. Det är inget som görs i en handvändning utan det är några års jobb och tusentals hentimmar som ligger bakom. 
Som sagt, vi säljer vad vi vill. Så kombinera gärna ditt köp av vibrator med lite nudlar, schampo och någon trevlig skylt från vårt heminredningssortiment. Det är det som är hela tanken!

Publicerad av Zacharias Bonnevier 2018-01-23


MÄRKEN

AXE  Gillette  Palmolive  RFSU  Quickmilk  Hello Kitty  AriWick  Disney  Schwarzkopf