5% rabatt på ditt första köp!

@

Milstolpe: vi passerar 600 Megafynd

Milstolpe: vi passerar 600 Megafynd

Nu har vi äntligen återhämtat oss från ettårsjubileumet. Nej vi är inte utbrända. Det blev faktiskt en lugn kväll på E-types krog Aifur som ligger i ett område som heter Gamla Stan i Stockholm. Turistfälla tänker många som bor här, men det är ett trevligt ställe i mysig medeltidsmiljö. Jag går till och med så långt att jag rekommenderar det.
Vi fortsätter i vanlig ordning med att ösa på med nya Megafynd. Faktum är att vi precis passerade ännu en milstolpe genom att passera 600 Megafynd! Och fler kommer. Målet är att vi ska nå 1000 Megafynd innan året är slut.
Att lägga upp produkter tar faktiskt en hel del tid. Det är där flaskhalsen ligger just nu. Vi har nämligen massor av saker redo för försäljning som inte ens ligger uppe på sajten. Så för att vi ska nå målet så har inköpare Oscar fått lära sig hur man gör produktbilder samt skapar artikelnummer. Produkttexterna får han dock låta bli eftersom språk och stavning inte är hans starkaste sida.
Parallellt jobbar vi just nu även med att ta fram lite fina skyltar så kunderna lättare hittar hit. Vår företagsgranne Simrit/Freudenberg var nämligen lite sur över att vissa kunder knackar på deras lager istället för hos oss. Inte mycket att bli sur över kan man tycka, men de kanske har supermycket att göra (även om det inte direkt ser så ut). 
Nu är dags att kika lite på en pall med nya spännande kakor och sedan vika av hemåt.

Publicerad 2015-10-13 av Zacharias Bonnevier

4500 produkter är en milstolpe Kan man fånga en dröm? 3400 artiklar - och en vibrator Är det för sent nu? Vad hände under sommaren? Hur cool kan en klädnypa egentligen vara? Vi växlar upp och siktar på 5000 Lurar e-handlare sina kunder? 3 spartips för en lyckad nyårsfest Julklappsracet har börjat Recept - Himmelska After Eight-snitt Vinn 600 kr att handla för Vem köper egentligen heminredning? Vi säljer vad vi vill? Milstolpe deluxe - 2000 produkter Kostar mens 101 400 kronor? Nytt spännande Affiliate-samarbete Var kommer alla kondomer ifrån? Sälja snus online är inte det lättaste Vo5... is no more Dags för nästa produktmilstolpe (1400) Känner inte alla till Megafynd? APC - UNIK prissättning Hur definieras en toppsäljare? Blir Jocke arbetslös nu? Chiapudding - nja?! Skiljer sig EDT från EDP? Stora ketchuphål på din bekostnad 900... klarar vi 1000 innan jul?! Våtservett som våtservett, eller? Milstolpe: vi passerar 800 Megafynd Det är nog dags för en bättre slogan... Alla helgons dödssås Vad ska man annars göra en söndag? Milstolpe: vi passerar 600 Megafynd Megafynd fyller ett år YES! Här kommer Fairy Har konsumtionen av nötter passerat godisets? Så här hög är världens högsta pall Gratisshoppen är LIVE - men bara för kunder Lagerhyllan från helvetet Milstolpe: vi passerar 500 Megafynd Schwarzkopf slutar tillverka superfavorit Dags att summera sommaren Bäst före vs Sista förbrukningsdatum E120 - är det verkligen så farligt? Megafyndbloggen startar NU

MÄRKEN

AXE  Gillette  Palmolive  RFSU  Quickmilk  Hello Kitty  AriWick  Disney  Schwarzkopf