5% rabatt på ditt första köp!

@

Vo5... is no more

Helt plötsligt börjar det komma onaturligt många förfrågningar om en och samma produkt. Vo5. För kanske tio år sedan hade tyckt det var lite konstigt. Men den här gången fattade jag nästan direkt vad det handlade om. 

Min kollega Oscar gav mig svaret i samma sekund jag ställde frågan. Nämligen att Vo5 slutar tillverkas. Precis som med Schwarzkopf Extreme Gel så har den produkten helt plötsligt blivit väldigt populär vilket då, tyvärr kanske för vår del, bara handlar om att den börjat ta slut på många andra ställen. ICA t ex som jag besökte idag hade den inte kvar. Men jag är inte så bitter ändå faktiskt. Inte lagerpersonalen heller. Många varianter kom nämligen i väldigt jobbiga blisterpack som inte var ett dugg stapelvänliga.
Kanske ett av de tråkigaste blogginläggen någonsin, men poängen kanske är att du, om detta är din favorit, får skynda dig att köpa denna då vi i skrivande stund har ett fåtal kvar. 
Publicerad 2016-03-11 av Zacharias Bonnevier

4500 produkter är en milstolpe Kan man fånga en dröm? 3400 artiklar - och en vibrator Är det för sent nu? Vad hände under sommaren? Hur cool kan en klädnypa egentligen vara? Vi växlar upp och siktar på 5000 Lurar e-handlare sina kunder? 3 spartips för en lyckad nyårsfest Julklappsracet har börjat Recept - Himmelska After Eight-snitt Vinn 600 kr att handla för Vem köper egentligen heminredning? Vi säljer vad vi vill? Milstolpe deluxe - 2000 produkter Kostar mens 101 400 kronor? Nytt spännande Affiliate-samarbete Var kommer alla kondomer ifrån? Sälja snus online är inte det lättaste Vo5... is no more Dags för nästa produktmilstolpe (1400) Känner inte alla till Megafynd? APC - UNIK prissättning Hur definieras en toppsäljare? Blir Jocke arbetslös nu? Chiapudding - nja?! Skiljer sig EDT från EDP? Stora ketchuphål på din bekostnad 900... klarar vi 1000 innan jul?! Våtservett som våtservett, eller? Milstolpe: vi passerar 800 Megafynd Det är nog dags för en bättre slogan... Alla helgons dödssås Vad ska man annars göra en söndag? Milstolpe: vi passerar 600 Megafynd Megafynd fyller ett år YES! Här kommer Fairy Har konsumtionen av nötter passerat godisets? Så här hög är världens högsta pall Gratisshoppen är LIVE - men bara för kunder Lagerhyllan från helvetet Milstolpe: vi passerar 500 Megafynd Schwarzkopf slutar tillverka superfavorit Dags att summera sommaren Bäst före vs Sista förbrukningsdatum E120 - är det verkligen så farligt? Megafyndbloggen startar NU

MÄRKEN

AXE  Gillette  Palmolive  RFSU  Quickmilk  Hello Kitty  AriWick  Disney  Schwarzkopf