5% rabatt på ditt första köp!

@

Var kommer alla kondomer ifrån?

Wow, helt plötsligt ligger det över 100 SKUs (samma som artiklar, det låter coolare att säga så bara) med kondomer på Megafynd. Var kommer alla kondomer ifrån?

Det är faktiskt mitt fel. Jag startade Sveriges största onlinebutik för kondomer 2004. Den rullar fortfarande (och jag är fortfarande med i matchen där också). På Kondomkungen finns flera hundra sorters kondomer och över 1000 olika artiklar. Det kändes liksom naturlig att ta ett urval därifrån och ha med på Megafynd också. 
Kondomer är ju något som väldigt få använder men som desto fler borde använda. Därför kanske några till kan uppmärksamma att det inte är så farligt med kondomer om de finns tillgängliga på flera ställen. Och med ett urval som är lite roligt. Sen lär man kunna köpa vissa sorter billigare här än på alla andra ställen, även Kondomkungen, med tanke på att prissättningen är automatiserad.
Min kollega undrade om inte det är lite dumt att göra så här då många kunder från Kondomkungen kommer att komma hit istället. Men nej, det gör inget. Och ja, det kommer att komma ännu fler kondomer på Megafynd.
Vi har en etikett (tagg) för detta så klicka här för att se hela listan med kondomer.
Den roliga bilden har vi lånat av Durex. Men vi har förstås alla populära kondomer från både RFSU och Pasante också.

Publicerad 2016-04-01 av Zacharias Bonnevier (och det inget aprilskämt)

4500 produkter är en milstolpe Kan man fånga en dröm? 3400 artiklar - och en vibrator Är det för sent nu? Vad hände under sommaren? Hur cool kan en klädnypa egentligen vara? Vi växlar upp och siktar på 5000 Lurar e-handlare sina kunder? 3 spartips för en lyckad nyårsfest Julklappsracet har börjat Recept - Himmelska After Eight-snitt Vinn 600 kr att handla för Vem köper egentligen heminredning? Vi säljer vad vi vill? Milstolpe deluxe - 2000 produkter Kostar mens 101 400 kronor? Nytt spännande Affiliate-samarbete Var kommer alla kondomer ifrån? Sälja snus online är inte det lättaste Vo5... is no more Dags för nästa produktmilstolpe (1400) Känner inte alla till Megafynd? APC - UNIK prissättning Hur definieras en toppsäljare? Blir Jocke arbetslös nu? Chiapudding - nja?! Skiljer sig EDT från EDP? Stora ketchuphål på din bekostnad 900... klarar vi 1000 innan jul?! Våtservett som våtservett, eller? Milstolpe: vi passerar 800 Megafynd Det är nog dags för en bättre slogan... Alla helgons dödssås Vad ska man annars göra en söndag? Milstolpe: vi passerar 600 Megafynd Megafynd fyller ett år YES! Här kommer Fairy Har konsumtionen av nötter passerat godisets? Så här hög är världens högsta pall Gratisshoppen är LIVE - men bara för kunder Lagerhyllan från helvetet Milstolpe: vi passerar 500 Megafynd Schwarzkopf slutar tillverka superfavorit Dags att summera sommaren Bäst före vs Sista förbrukningsdatum E120 - är det verkligen så farligt? Megafyndbloggen startar NU

MÄRKEN

AXE  Gillette  Palmolive  RFSU  Quickmilk  Hello Kitty  AriWick  Disney  Schwarzkopf