5% rabatt på ditt första köp!

@

APC - Automatic Price Correction

APC - Automatic Price Correction

Bra priser. Ja, vi påstår ju att vi har billiga priser. Dels för att vi har överskottsvaror från vår egna grossistverksamhet men även för att vi ligger lågt på marginalen. Men säger man sånt måste man ju stå för det också! 

Vi har nu väldigt många produkter och det är väldigt svårt för oss att hålla reda på om en produkt är billig eller inte. Priser, precis som mycket annat går ju upp och ned. Ibland gör leverantörer/tillverkare kampanjer som gör att vi, och våra konkurrenter, kan köpa en vara billigt och ibland sker det naturkatastrofer som gör att priser går upp i pris. Det sistnämnda gäller framförallt nötter som kan studsa upp och ned både 50, 60 och 80% på kort tid. Det här är absolut inget ursäkt. Tvärtom! Vi hade ett problem som vi nu har löst genom att utveckla ett system som, mig veterligen, är HELT UNIKT!

APC står för Automatic Price Correction. Och det här är framtiden. Vi justerar nämligen priser automatiskt. Dagligen. Vissa saker blir dyrare medan andra blir billigare. Men det bästa av allt. Du kan önska ett pris! Har du t ex sett en av våra varor billigare hos en konkurrent önskar du helt enkelt detta pris även hos oss. Då kommer vår fantastiska funktion automatiskt, om det är ekonomiskt möjligt, att justera ned priset efter en tid. Det här blir tillämpbart om t ex vår konkurrent och vi har samma leverantör och denna kör någon slags kampanj. Då har vi möjlighet att sänka priset eftersom vi köpt in varan billigare, men av någon anledning kanske vi missat detta. Eller helt enkelt ännu inte hunnit med det ännu

Klicka här för att se senaste prissänkningarna.

Publicerad 2016-02-23 av Zacharias Bonnevier


MÄRKEN

AXE  Gillette  Palmolive  RFSU  Quickmilk  Hello Kitty  AriWick  Disney  Schwarzkopf