5% rabatt på ditt första köp!

@

Megafynd fyller ett år

Efter man räknat bort de där åren man ändå inte minns så är ett år ca 2% av en människas liv. Ett år av en verksamhets liv är mycket mer än så och troligen ännu mer av sin egen tid i ett speciellt projekt. Nu är ju jag committed for life så detta gäller inte mig. Men ett år innebär ändå väldigt många nedlagda timmar. 

Efter ett år är det även smart att ta ett steg bakåt och blicka lite på vad man egentligen håller på med. Och om det fortfarande går åt rätt håll.
Första halvåret var lite känna på period. Vi satte upp sajten på ett webbhotell och la upp det överskott som fanns lite här och där i vårt grossistlager. Det blev ett par hundra Megafynd där några snabbt blev populärare än andra där hundpåsar var en otippad vinnare. Vi tyckte detta var lite av ett proof of concept. Vi var rätt ute helt enkelt.
Efter sex månader ökade vi tempot lite i marknadsföringen samt utökade sortimentet. Både med fler överskott samt med produkter från några partners.
Nu har det som sagt gått 12 månader. September blev rekordmånad och vi har hämtningar varje dag på lagret. Vi är fulltankade med energi och nästa sex månader blir väldigt spännande. Och ja, vi har lite idéer som vi hoppas kunna förverkliga inom kort för att göra Megafynd ännu roligare att handla på.
Den lilla skäggiga killen på bilden är jag. Inte riktigt dvärg, men med en kollega på 2 meter ser det nästan ut så.

Publicerad 2015-10-05 av Zacharias Bonnevier

4500 produkter är en milstolpe Kan man fånga en dröm? 3400 artiklar - och en vibrator Är det för sent nu? Vad hände under sommaren? Hur cool kan en klädnypa egentligen vara? Vi växlar upp och siktar på 5000 Lurar e-handlare sina kunder? 3 spartips för en lyckad nyårsfest Julklappsracet har börjat Recept - Himmelska After Eight-snitt Vinn 600 kr att handla för Vem köper egentligen heminredning? Vi säljer vad vi vill? Milstolpe deluxe - 2000 produkter Kostar mens 101 400 kronor? Nytt spännande Affiliate-samarbete Var kommer alla kondomer ifrån? Sälja snus online är inte det lättaste Vo5... is no more Dags för nästa produktmilstolpe (1400) Känner inte alla till Megafynd? APC - UNIK prissättning Hur definieras en toppsäljare? Blir Jocke arbetslös nu? Chiapudding - nja?! Skiljer sig EDT från EDP? Stora ketchuphål på din bekostnad 900... klarar vi 1000 innan jul?! Våtservett som våtservett, eller? Milstolpe: vi passerar 800 Megafynd Det är nog dags för en bättre slogan... Alla helgons dödssås Vad ska man annars göra en söndag? Milstolpe: vi passerar 600 Megafynd Megafynd fyller ett år YES! Här kommer Fairy Har konsumtionen av nötter passerat godisets? Så här hög är världens högsta pall Gratisshoppen är LIVE - men bara för kunder Lagerhyllan från helvetet Milstolpe: vi passerar 500 Megafynd Schwarzkopf slutar tillverka superfavorit Dags att summera sommaren Bäst före vs Sista förbrukningsdatum E120 - är det verkligen så farligt? Megafyndbloggen startar NU

MÄRKEN

AXE  Gillette  Palmolive  RFSU  Quickmilk  Hello Kitty  AriWick  Disney  Schwarzkopf