5% rabatt på ditt första köp!

@

Milstolpe: vi passerar 800 Megafynd

800 Megafynd

Oj! För ett par veckor sedan (!) skrev jag något om 600 Megafynd och att vi skulle nå 1000 Megafynd innan årets slut. Det kändes rimligt när jag skrev det. Sen kom jag att tänka på att Joakim, som lägger upp de flesta av produkterna, kanske vill vara ledig lite runt jul. Sen har han barn också vilket innebär att man kanske behöver vabba eller själv vara hemma sjuk. 
Men nu är vi nästan där. Joakim gör ett jättejobb med att skriva texter, fixa till bilder och lägga in rätt data (EAN etc) för produkterna. Och förstås även lägga upp dem på rätt lagerplats.
800 Megafynd på våra hyllor. För vem? Det är det som är så roligt med det detta. De flesta av produkterna använder nästan alla. Det är dagligvaror vi konsumerar varje dag. Trosskydd, fryspåsar och våtservetter. Men brasklappen på. Vi fick idag in en pall med helt galna produkter i Day of the Dead-anda. Perfekta som roliga presenter eller att han kryddskåpet när man vill att det ska hetta till lite extra. Och nästa vecka kommer mera marmelad.
1000 produkter innan året är slut... det verkar hålla! 

Publicerad 2015-11-13 av Zacharias Bonnevier

4500 produkter är en milstolpe Kan man fånga en dröm? 3400 artiklar - och en vibrator Är det för sent nu? Vad hände under sommaren? Hur cool kan en klädnypa egentligen vara? Vi växlar upp och siktar på 5000 Lurar e-handlare sina kunder? 3 spartips för en lyckad nyårsfest Julklappsracet har börjat Recept - Himmelska After Eight-snitt Vinn 600 kr att handla för Vem köper egentligen heminredning? Vi säljer vad vi vill? Milstolpe deluxe - 2000 produkter Kostar mens 101 400 kronor? Nytt spännande Affiliate-samarbete Var kommer alla kondomer ifrån? Sälja snus online är inte det lättaste Vo5... is no more Dags för nästa produktmilstolpe (1400) Känner inte alla till Megafynd? APC - UNIK prissättning Hur definieras en toppsäljare? Blir Jocke arbetslös nu? Chiapudding - nja?! Skiljer sig EDT från EDP? Stora ketchuphål på din bekostnad 900... klarar vi 1000 innan jul?! Våtservett som våtservett, eller? Milstolpe: vi passerar 800 Megafynd Det är nog dags för en bättre slogan... Alla helgons dödssås Vad ska man annars göra en söndag? Milstolpe: vi passerar 600 Megafynd Megafynd fyller ett år YES! Här kommer Fairy Har konsumtionen av nötter passerat godisets? Så här hög är världens högsta pall Gratisshoppen är LIVE - men bara för kunder Lagerhyllan från helvetet Milstolpe: vi passerar 500 Megafynd Schwarzkopf slutar tillverka superfavorit Dags att summera sommaren Bäst före vs Sista förbrukningsdatum E120 - är det verkligen så farligt? Megafyndbloggen startar NU

MÄRKEN

AXE  Gillette  Palmolive  RFSU  Quickmilk  Hello Kitty  AriWick  Disney  Schwarzkopf